Studentska anketa o kvaliteti nastavnih aktivnosti

Online studentska anketa o kvaliteti nastavnih aktivnosti Sveučilišta u Dubrovniku u zimskom semestru akademske 2021./2022. godine provodi od 7. prosinca 2021. do 23. siječnja 2022. godine.

Anketa se izvodi preko Studomata te studenti mogu u bilo koje vrijeme u navedenom razdoblju ispuniti anketu. Anketni upitnik je u potpunosti anoniman pa se prilikom spremanja danih odgovora u bazu podataka ISVU oni ne povezuju s informacijama o studentu odnosno ni na koji način ne mogu utjecati na vaše ocjene.

Moguće je ocijeniti sve kolegije koje studenti slušaju u tekućem semestru, a nastavnike koji nisu izvodili nastavu već su samo formalni nositelji kolegija, molimo ne ocjenjujte; tako što ćete umjesto ocjene od 1 do 5 odabrati opciju „Ne mogu procijeniti“. U slučaju ispunjavanja ankete na smartphoneu potrebno je nakon ulaska u ISVU sustav na dnu prikazane stranice odabrati desktop verziju (u mobilnoj verziji anketa nije vidljiva).

Cilj provođenja ovog istraživanja jest ocjena rada nastavnika na pojedinom predmetu, stoga pozivamo sve studente na ispunjavanje ankete (koje traje svega nekoliko minuta) u što većem broju. Vaši iskreni odgovori mogu ukazati na eventualne nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na unapređenje kvalitete nastave i rada nastavnika na Sveučilištu.

Predhodni članakPrvi hrvatski Erasmus Mundus združeni studij ekonomije na Sveučilištu u Dubrovniku
Slijedeći članakRezultati natječaja za stipendiranje studenata