Tjedan karijera Sveučilišta u Dubrovniku 2024.: UNIDU wellbeing

Sveučilište u Dubrovniku već tradicionalno organizira Tjedan karijera koji će se održati od 18. do 22. ožujka.

Ovogodišnji Tjedan karijera posvećen je temi wellbeinga, postizanju ravnoteže između poslovnog i privatnog života, profesionalnim vještinama koje su nam potrebne kako bismo se osjećali pozitivno i razvijanju vlastitog blagostanja.

Program je namijenjen prvenstveno studentima svih sveučilišnih odjela i studija, srednjoškolcima i zainteresiranoj javnosti.

Kroz program će se održati niz panela, predavanja, radionica i izložba kroz koje će, stručnjaci iz raznih područja, podijeliti svoja znanja i vještine važne na suvremenom i dinamičnom tržištu rada.

Zainteresirani će se imati prilike upoznati s FitMindset aplikacijom, doznati o važnosti blagostanja u razvoju karijera, ali i naučiti kako upravljati osobnim financijama i uspješno organizirati vrijeme i prioritete. Bit će govora i o radu na kulturnoj baštini kao pokretaču zdravlja i blagostanja, te povijesnom pogledu na brigu o mentalnom zdravlju.

Održat će se i Career Speed Dating, događaj koji će studentima pružiti priliku za povezivanje s predstavnicima različitih tvrtki, kako bi saznali više o karijernim mogućnostima i stvorili prve kontakte u industriji koja ih zanima.  

Cilj ovog programa je pružiti dodatnu podršku studentima, posebno onima završnih godina, u pripremi za tržište rada i osnažiti ih na njihovom karijernom putu.

Više informacija o programu dostupno je na sveučilišnoj web stranici: https://www.unidu.hr/tjedan-karijera-2024/?cat=207

Predhodni članakOdržana vježba spašavanja i preživljavanja ljudi na moru
Slijedeći članakOBAVIJEST STUDENTIMA DIPLOMSKOG STUDIJA POMORSTVO (II. godina studija)