Inicijativa studenata komunikologije Sveučilišta u Dubrovniku- drugo izdanje PEP konferencije okuplja vodeće stručnjake, profesionalce i poduzetnike

Drugo izdanje studentske PEP konferencije održat će se 25. i 26. travnja u kampusu Sveučilišta u Dubrovniku. Konferencija okuplja istaknute stručnjake i profesionalce koji se bave odnosima s javnostima, novinarstvom, marketingom i event menadžmentom s ciljem da, kroz svoja izlaganja, prenesu sudionicima znanja i iskustva iz ovih područja.

Bogat program započinje u četvrtak u 17 sati panelom posvećenim novinarstvom na kojem će sudjelovati Paula Klaić Saulačić (reporterka Dnevnika NOVE TV), Jadran Kapor (glavni urednik Dubrovačkog vjesnika i direktor regionalnih izdanja Slobodne Dalmacije), Donna Diana Prćić (RTL- ova reporterka) i Mislav Ćimić (novinar HRT Radio Dubrovnik i alumni Sveučilišta u Dubrovniku) te pričama iz poduzetništva Ante Kovačića (osnivača i pokretača “DubPub kviza”).

Program se nastavlja u petak od 10 sati predavanjima istaknutih stručnjaka, profesionalaca i poduzetnika u kojem sudjeluju: dr. sc. Kristijan Sedak (profesor na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu/ Govornička akademija Demosten), Elena Vračarić (vlasnica studija “Slatko kao cukar” i alumna Sveučilišta u Dubrovniku), Gloria Mage Gospić (CEO Komunikativne agencije, komunikacijska savjetnica i alumna Sveučilišta u Dubrovniku), Iva Sentić (menadžerica digitalnog marketinga/vlasnica agencije “Relaxed Dubrovnik”) i Ines Nanić (vlasnica agencije za vjenčanja “Dubrovnik Event”).

Kad kažu da u Gradu nema dovoljno sadržaja, mi kažemo da nije tako! Mi smo kao studenti shvatili kako su konferencije iznimni događaji za razmjenu znanja i iskustva. Zato smo se usudili okupiti stručnjake, profesionalce i iskusne praktičare te stvorili mjesto koje pruža izvrsnu priliku za učenje iz prve ruke.” – istaknuli su organizatori PEP konferencije, studenti Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku Leonarda Tikvica, Andrea Batinić i Matko Haičman čiji je cilj bio uspostaviti platformu za razmjenu ideja, umrežavanje i inspiraciju za buduću karijeru u području komunikacija. 

Program konferencije i više informacija o događaju su dostupni na službenoj stranici  (www.pepkonf.com) te na Instagram i Facebook profilu.

Partneri projekta su Sveučilište u Dubrovniku, Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku, Studentski centar Dubrovnik, Love Bar Dubrovnik i Light Media.

O PEP konferenciji:

PEP konferencija je studentski projekt koji stavlja fokus na interakciju, učenje i povezivanje s vodećim stručnjacima u području odnosa s javnostima i novinarstva. Ovogodišnje izdanje donosi širok spektar tema, uključujući trendove na društvenim mrežama, razvoj karijere, event menadžment novinarstva i mnoge druge. Uz bogat program predavanja, panel rasprave i radionice, PEP konferencija pruža platformu za dijalog i razmjenu ideja između studenata, mladih profesionalaca i iskusnih stručnjaka.

O organizatorima:

PEP konferenciju organizira tim strastvenih studenata Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku. S ciljem poticanja akademske izvrsnosti i profesionalnog razvoja, njihova misija je pružiti inspiraciju, informacije i prilike za buduće generacije komunikacijskih stručnjaka. Uz podršku lokalne zajednice i industrijskih partnera, nastoje postaviti nove standarde u organizaciji konferencija i edukaciji mladih talenata.

Predhodni članakErasmus studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju posjetili Muzej Domovinskog rata Dubrovnik! 📚🏛️
Slijedeći članakUčenici iz Hrvatske, Italije, Francuske i Rumunjske, u pratnji nastavnika i ravnatelja škola, posjetili Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju