Više od tisuću maturanata posjetilo 11. Smotru Sveučilišta u Dubrovniku! 

11. Smotra Sveučilišta u Dubrovniku održana je u Studentskom domu Dubrovnik, a brojni maturanti su tijekom dana imali priliku saznati sve informacije važne prilikom izbora studija.

Uz krilaticu „Otkrij svoj talent“ budućim studentima su se predstavili Pomorski odjel, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjel za elektrotehniku i računarstvo, Odjel za primijenjenu ekologiju, Odjel za komunikologiju, Odjel za umjetnost i restauraciju, studij Povijest Jadrana i Mediterana, studij Sestrinstvo i Kliničko sestrinstvo i Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku.

Smotru je posjetilo više od tisuću maturanata iz Dubrovačko- neretvanske županije, Crne Gore i BiH, a osim studija i odjela Sveučilišta, predstavile su im se i druge službe koje su na raspolaganju studentima. Svi zainteresirani su imali priliku posjetiti prostore i sadržaje Studentskog doma, naučiti više o mogućnostima mobilnosti i prednostima studentskog života u Dubrovniku.  

FOTO: Vedran Levi

Predhodni članakRekordan broj studenata na razmjeni na Sveučilištu u Dubrovniku
Slijedeći članakČlanovi Vijeća učenika OŠ Župa dubrovačka i nastavnice Sveučilišta proslavili Međunarodni dan žena i djevojaka u znanosti