14. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) i Hrvatska voćarska zajednica (HVZ), pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, u suorganizaciji Zavoda za mediteranske kulture Sveučilišta u Dubrovniku, organiziraju 14. znanstveno-stručno savjetovanje hrvatskih voćara s međunarodnim sudjelovanjem, koje će se održati u Tuheljskim Toplicama, Terme Tuhelj, 20. i 21. studenog 2019. s temom „Jačanje konkurentnosti hrvatskog voćarstva“.

Savjetovanje je namijenjeno proizvođačima voćarima, djelatnicima znanstvenih i javnih ustanova, stručnjacima iz poljoprivrede, industrije, trgovine i ostalih srodnih djelatnosti kao i široj javnosti.

Kotizacija za sudjelovanje na Savjetovanju iznosi 200,00 kn  te uključuje: akreditacijsku karticu, sudjelovanje na stručnim i popratnim predavanjima, zbornik sažetaka, potvrdu o sudjelovanju, osvježenje u vrijeme dvije pauze za kavu, lagani ručak, prigodne poklone sponzora i ostale materijale, a možete se prijaviti putem linka https://www.hapih.hr/14-savjetovanje-hrvatskih-vocara/prijava/, najkasnije do 15. studenoga 2019. godine. Program savjetovanja i ostale informacije o savjetovanju mogu se naći na web-stranici: https://www.hapih.hr/14-savjetovanje-hrvatskih-vocara/program/.

Predhodni članakRezultati Erasmus+ KA107 natječaja za mobilnost studenata – studijski boravak – Rusija
Slijedeći članakDr. sc. Stjepan Srhoj objavio je znanstveni rad u časopisu Structural Change and Economic Dynamics