Obljetnička smotra Sveučilišta u Dubrovniku nastavlja se Danom otvorenih vrata

Deseta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku započela je u Studentskom domu i nastavlja se Danom otvorenih vrata od 10 do 14 sati u zgradama na adresama Branitelja Dubrovnika 41 i Ćira Carića 4. Sveučilišni odjeli i studiji ugostit će srednjoškolce, buduće studente, i pokazati im kako izgleda studiranje na #unidu!

Nastavnici i studenti provest će sve zainteresirane kroz laboratorije, radionice, predavaonice i nizom interaktivnih sadržaja pokazati svim budućim studentima što ih očekuje na Sveučilištu u Dubrovniku. Cjelovit program dostupan je na poveznici: https://www.unidu.hr/smotra/. Uz krilaticu „Otkrij svoj talent“ budući studenti mogu saznati sve o studijima koji ih zanimaju. Tijekom oba dana programa Smotre predstavljaju se svi sveučilišni odjeli i studiji te druge službe koje su na raspolaganju studentima.

Nakon tri godine virtualnog izdanja, Smotra Sveučilišta u Dubrovniku ponovno je posve uživo!  Budući studenti svake se godine mogu informirati o studijskim programima, postignućima u pojedinim područjima, opremljenosti odjela, stručnoj praksi, ERASMUS programu mobilnosti, smještaju, studentskom životu i o još mnogo toga. Ove je godine to poseban trenutak koji želimo zabilježiti jer slavimo 20 godina! #unidu20

Predhodni članakPredstavljena vrijedna knjiga “Dunavska Monarhija i Dubrovnik”
Slijedeći članakPOZIV