Posjet rukovoditeljice Interdisciplinarnog studijskog programa Konzervacija i restauracija s Fakulteta likovnih umjetnosti u Cetinju

Odjel za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku posjetila je rukovoditeljica Interdisciplinarnog studijskog programa Konzervacija i restauracija na Fakultetu likovnih umjetnosti u Cetinju, prof. mr. Nataša Đurović. Susrela se s pročelnicom Odjela izv. prof. dr. sc. Luciom Emanuele i kolegama konzervatorima: doc. art. Sanjom Serhatlić, doc. art. Joškom Bogdanovićem, doc. dr. sc. Danijelom Jemo, doc. art. Mateom Miguelom Kodrič Kesoviom i doc. art. Tanjom Dujaković. Također, prof. Đurović upoznala se s organizacijom rada Odjela, kao i brojnim projektima kojima se Odjel može pohvaliti  u svom skoro dvadesetogodišnjem trajanju.

Tijekom susreta izraženo je obostrano zadovoljstvo uspješno započetom suradnjom dviju institucija, kroz angažman gostujućih predavanja kolega iz Dubrovnika, na novoosnovanom Studijskom programu na Cetinju, te je bilo riječi i o mogućnosti potencijalnog širenja suradnje kroz Erasmus projekte.

Izvor:

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1279/objava/165556-saradnja-sp-konzervacija-i-restauracija-flu-u-cetinju-sa-odjelom-za-umjetnost-i-restauraciju-sveucilista-u-dubrovniku.

Predhodni članakOdluka o odabiru osoblja – Erasmus+ KA107, Vijetnam, 3. Natječaj
Slijedeći članakStudenti stručnog prijediplomskog studija Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija sudjelovali u projektu SPINAKER