Prof. dr. sc. Sandra Uskoković na istraživačkoj stipendiji na Sveučilištu Sorbonne

Dr. sc. Sandra Uskoković, red. prof. s Odjela za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku boravi na istraživačkoj stipendiji na Sveučilištu Sorbonne. Riječ je pozivu Centra za slavenske studije Filozofskog fakulteta, a u okviru boravka od 10. do 26. svibnja, prof. dr. sc. Uskoković će raditi i na istraživanju za svoju novu knjigu, kao i prikupljati terenske nastavne materijale za svoje UNIDU kolegije.

‘U ime našeg fakulteta želim izraziti veliko zadovoljstvo i entuzijazam zbog mogućnosti uspostavljanja uspješne suradnje s uglednim Sveučilištem Sorbonne. Naš fakultet prepoznaje važnost međunarodne suradnje u unapređenju znanstvenih istraživanja, razmjeni znanja i iskustava te stvaranju globalne mreže akademskih partnera. S obzirom na izvanredne akademske i istraživačke kapacitete Sveučilišta Sorbonne, uvjereni smo da će ova suradnja donijeti izuzetne rezultate te pridonijeti jačanju obrazovnih i znanstvenih veza između naših fakulteta. Radujemo se mogućnosti da zajedno radimo na inovativnim projektima i programima koji će unaprijediti znanje i vještine naših studenata i istraživača.’istaknula je dr. sc. Uskoković, red. prof.

Predhodni članakThe Innovamare is the ‘Blue Champion’ of the European Union!”
Slijedeći članak4. Odluka o odabiru kandidata za odlazak na mobilnost u svrhu studijskog boravka u 2023./2024. – kombinirana (blended) kratkoročna mobilnost , a u okviru Erasmus+ KA131 projekta 2022. – 4. NATJEČAJ.