Svečane promocije studenata Sveučilišta u Dubrovniku 2024.

Svečane promocije završenih studenata prijediplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku upriličit će se u dva termina u petak, 7. lipnja, ispred Studentskog doma.  U petak od 18:30 sati bit će promocija prvostupnika, a od 20 sati promocija magistara/stručnih specijalista.

U 18:30 bit će održana svečana promocija prvostupnica i prvostupnika Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju, Studija Povijest Jadrana i Mediterana te Stručnog studija Sestrinstvo.

U 20 sati bit će održana svečana promocija magistara struke/stručnih specijalista Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju uključujući magistre Double Degree diplomskog studija koji se izvodi sa Sveučilištem u Palermu, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju te Stručnog studija Kliničko sestrinstvo.

Ukupno će biti promovirano 267 studenata, 102 magistra struke/stručna specijalista i 165 prvostupnika. Na svečanim promocijama bit će dodijeljene Rektorove nagrade, a najbolji studenti bit će nagrađeni i diplomama cum laude i summa cum laude.

Prijenos promocije prvostupnika dostupan je na poveznici od 18:30 sati:

Prijenos promocije magistara dostupan je na poveznici od 20 sati:

Predhodni članakEkipa Sveučilišta u Dubrovniku sudjelovala na UniSport Finalsima
Slijedeći članak1. Odluka o odabiru kandidata za odlazak na mobilnost u svrhu studijskog boravka – kombinirana (blended) kratkoročna mobilnost , a u okviru Erasmus+ KA131 projekta 2023. – 2. NATJEČAJ.