Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika u Puli

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, u suradnji s Fachhochschule Burgenland GmbH- Eisenstadt iz Austrije, i ove godine od  17.–30.7.2022.organizira Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika u Puli. Ljetna škola traje 2 tjedna uz raznolik program nastave jezika, kulture, predavanja o hrvatskom i austrijskom gospodarstvu, kulturi i književnosti, interkulturalnim razlikama, učenje u tandemu, terensku nastavu, radionice te izlete i filmske večeri.

Nastava jezika izvodi se na različitim razinama te se polaznici raspoređuju na temelju njihova prethodna poznavanja jezika.Redovito pohađanje i aktivno sudjelovanje u nastavi  te uspješan završetak programa uz polaganje završnog ispita, polaznicima omogućava stjecanje 4 ECTS-a. Prednost ljetne škole je mogućnost komunikacije s izvornim govornicima i usavršavanja jezika u kraćem vremenu. Broj polaznika je ograničen. U programu sudjeluje 24 studenta iz Austrije  te je isto toliko mjesta namijenjeno studentima iz Hrvatske koji uče njemački jezik.

Prijaviti se mogu  studenti svih sveučilišta i visokih škola, neovisno o predznanju njemačkog jezika. Prijave se zaprimaju do 1. lipnja 2022.

https://fet.unipu.hr/fet/studijski_programi/cjelozivotni/obavijesti?@=2faaz#news_99825

Predhodni članakPosjet brodogradilištu “Brodosplit”
Slijedeći članakOdržana radionica “Mali-veliki moreplovci” u sklopu Festivala znanosti 2022.