Uspješno završen proljetni ciklus programa cjeloživotnog učenja stranih jezika

Nedavno je završen ciklus programa cjeloživotnog učenja. Čestitamo svim našim polaznicima na uspješno savladanim programima njemačkog, španjolskog, talijanskog, engleskog i hrvatskog jezika. Ovim putem svima želimo puno uspjeha u korištenju stečenog znanja. Neki od naših polaznika podijelili su s nama svoja iskustva koja iznosimo u daljnjem tekstu.

Nikoleta Eden, polaznica programa cjeloživotnog učenja Engleski jezik A1-C1, modul A1.2

Htjela bih podijeliti svoje iskustvo na programu cjeloživotnog učenja engleskog jezika, modul A1.2. U životu mnogo toga procjenjujemo uspoređujući, tako ću i ja usporediti ovaj program s prethodnim tečajevima. Jako davno pohađala sam tečajeve francuskog i njemačkog, a nedavno talijanskog i engleskog. Spletom okolnosti tečajeve iz engleskog sam prekidala i tako bi tečaj iz engleskog jezika uvijek ostajao nedovršen. Usudila bih se reći da je engleski jezik uvijek bio na čekanju. Uspoređujući ovaj program s ostalima (također i s onim tečajevima koje sam pohađala u inozemstvu), moram reći ne samo da sam iznenađena nego i oduševljena načinom i metodama kojim se naša mlada i draga „teacher“ služila. Temeljito i savjesno nas je poučavala i prema svima se jednako dobro odnosila. Naravno, o nama je ovisilo koliko ćemo profitirati od predavanja. Netko je to činio više, a netko manje. Sve u svemu, moj zaključak je da bi bilo lijepo nastaviti istim putem uz dodatni naglasak na konverzaciju.

Milica Mateljan, polaznica programa cjeloživotnog učenja Engleski jezik A1-C1, modul A1.2

S obzirom na to da je izvrsno osmišljeni program cjeloživotnog učenja engleskog jezika završio, željela bih u što manje riječi opisati vrijednost, značaj i nadasve ljepotu samog programa. Počela sam učiti engleski od „nule“, bez ikakvog prethodnog znanja. Nisam znala čak ni abecedu, ali sam imala veliku želju i volju naučiti engleski jezik. I sada, po završetku programa ja govorim, čitam, prevodim, pišem i komuniciram na engleskom jeziku. Imam pravo bogatstvo stečenog znanja. Program mi je dao „alat“ za daljnje učenje jezika. Na kraju mogu reći samo jedno veliko hvala našoj profesorici koja je krajnje profesionalno, strpljivo, s puno pedagoške i ljudske topline suvremenim metodama učenja i nevjerojatnom lakoćom ulijevala optimizam i nova znanja na svakom sljedećem satu. Veliko hvala i svim polaznicima programa koji su mi bili „vjetar u leđa“ nesebičnom potporom i ohrabrenjem. To je bilo i ostat će jedno divno druženje. A da slika govori više od riječi, evo i par fotografija.

Novi ciklus programa započinje na jesen, a svi detalji o upisu bit će objavljeni na stranici Centra za jezike.

Predhodni članakPoziv na javnu obranu doktorskog rada pristupnice Sanje Lozančić
Slijedeći članakOdržana InnovaMare završna konferencija u Šibeniku