Antonela Stanković

Tijekom ovih tri godine studiranja IT menadžmenta na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, stekla sam teorijska znanja iz različitih kolegija, ali i iskustvo u području znanosti, sudjelujući u raznim izvannastavnim aktivnostima.

Prijateljstva i poznanstva koja sam ostvarila pohađajući ovaj studij, bitna su mi stavka studiranja. Uspostavila sam puno kontakata s gostujućim predavačima; oni su nam svojim životnim iskustvima prenijeli praktična znanja, što ćemo u budućnosti primijeniti. Profesori i asistenti iznimno su susretljivi, pa su srdačno odgovarali na svako moje pitanje ili nedoumicu. Atmosfera je opuštena, i kako nas nema puno, jako smo povezani kao kolege, a samim time i s profesorima.

Dobitak ove nagrade za mene je potvrda mojeg znanja i truda u ove tri godine, te su daljnja motivacija za rad i učenje. Posebna zahvala ide mojoj mentorici, izv. prof. dr. sc. Perici Vojinić. U svakom trenutku bila je raspoložena odgovoriti na moja pitanja dok sam pisala svoj završni rad. 

Ovo bih iskustvo definitivno ponovila, i smatram ga jednim od ljepših razdoblja u životu. Dubrovnik je grad u kojemu sam se rodila i odrasla, te u kojemu želim graditi svoju karijeru, i diplomski studij koji slijedi svakako planiram nastaviti na Sveučilištu u Dubrovniku. 

I za kraj, ovaj bih studij preporučila svima koji se pronalaze u ekonomskom i socijalnom aspektu društva. Sigurna sam da mogu steći jako puno znanja potrebna u daljnjoj karijeri, i da će im iskustvo studija na Sveučilištu u Dubrovniku biti iznimno zanimljivo.

Predhodni članakFrancuski veleposlanik u Hrvatskoj Fabien Fieschi posjetio Sveučilište u Dubrovniku
Slijedeći članakStudiraj i treniraj