Dani kreativnih i kulturnih industrija (DKKI)

Jubilarni deseti po redu Dani kreativnih i kulturnih industrija (DKKI) održavaju se  od 20. do 25. studenog 2023.  u organizaciji Dubrovačke razvojne agencije DURA, a pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Ove godine DKKI daju naglasak na primjenu umjetne inteligencije u kreativnim i kulturnim industrijama – mogućnosti, izazovi i prijetnje

Na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, u četvrtak, 23. studenoga u 13 sati, održat će se panel rasprava Panel diskusija Umjetna inteligencija AI u kreativnim kulturnim industrijama – izazovi, mogućnosti, prijetnje, na kojoj će okupljeni stručnjaci istražiti je li umjetna inteligencija u kreativnom sektoru samo alat za automatizaciju ili može biti i izvor inspiracije te suradnje i novih mogućnosti kreiranja  identiteta.

Ključnom tematikomu koja je sastavnica programa Upravljanje manifestcijama ova tematika potiče interes i šire studentske zajednice pa su pozvani i dobrodošli i ostali zaintresirani studenti da se pridruže na ovom događaju, da zajednički sudjeluju u četvrtak u 13 sati na adresi Branitelja Dubrovnika 41, a sastanak je u 12.30  ispred Kampusa Branitelja Dubrovnika 41.

Predhodni članakSvečanom proslavom obilježeno 20 godina rada Sveučilišta u Dubrovniku!
Slijedeći članakOdržan koncert grupe Silente povodom 20. obljetnice Sveučilišta