Dodijeljena priznanja zaposlenicima Sveučilišta u Dubrovniku u 2023. godini

Rektor Sveučilišta u Dubrovniku prof. dr. sc. Nikša Burum dodijelio je priznanja zaposlenicima Sveučilišta u Dubrovniku u 2023. godini. Priznanja su dodijeljena na tradicionalnom godišnjem Skupu zaposlenika i prigodnoj svečanosti.

Godišnje priznanje za autorstvo znanstvenih radova objavljenih u časopisima indeksiranim u bazi Web of Science (WoS) dobili su prof. dr. sc. Branko Glamuzina za Područje prirodnih znanosti  (5 Q1), doc. dr. sc. Maro Ćorak za područje tehničkih znanosti (2 Q1), izv. prof. dr. sc. Marijana Pećarević za Područje biotehničkih znanosti (2 Q1), doc. dr. sc. Sanja Zoranić za Područje biomedicine i zdravstva (1 Q1), prof. dr. sc. Ivana Pavlić i izv. prof. dr. sc. Barbara Puh (1 Q1) , prof. dr. sc. Nebojša Stojčić (1 Q1) za područje društvenih znanosti i izv. prof. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica (knjiga-monografija) za područje humanističkih znanosti.

Priznanje za najcitiraniji znanstveni rad u WoS bazi u 2023. godini dobila je izv. prof. dr. sc. Ivana Palunko s ukupnim brojem od 47 citata, a  priznanje za sveukupnu najvišu citiranost u WoS bazi u 2023. godini dobio je prof.dr.sc. Branko Glamuzina s ukupno 222 citata.

Godišnje priznanje za osobita postignuća u znanstveno – istraživačkom radu, i to za voditeljstvo i/ili sudjelovanje u nacionalnim i međunarodnim kompetitivnim znanstveno-istraživačkim projektima dodijeljeno je izv. prof. dr. sc. Ivani Palunko, dok je priznanje za voditeljstvo i/ili sudjelovanje u nacionalnim i međunarodnim aktivnostima suradnje s institucijama i gospodarstvom dodijeljeno prof. dr. sc. Nebojši Stojčiću.

Priznanje za osobita postignuća u nastavi i radu sa studentima, i to za mentorski rad sa studentima i osvajanje nagrada na studentskim natjecanjima dodijeljena su:

–           Izv. prof. dr. sc. Ivanu Tanti i dr. sc. Romani John, mentorima na završnom radu studentice Ane Debeljak „Primjena umjetne inteligencije u odnosima s javnošću” koji je dobio nagradu „Mlada nada” Hrvatske udruge za odnose s javnošću za najbolji završni rad;

–           Prof. dr. sc. Ivani Pavlić i izv. prof. dr. sc. Matei Matić Šošić, mentoricama diplomskog rada  iz područja marketinga studentice Stefani Ivanic „Etnocentrizam mladih potrošača” koji je dobio nagradu za najbolji diplomski rad na konferenciji Hrvatske udruge za direktni i interaktivni marketing – CRODMA.

Priznanje za osobit doprinos radu i razvoju Sveučilišta zaposlenika u administrativnim službama dodijeljeno je dr. sc. Dariji Vučijević za osmišljavanje i organizaciju događanja u 2023. godini kojima je doprinijela povećanju vidljivosti i društvenoj misiji Sveučilišta.

Predhodni članakOdluka o odabiru – TUNIS KA171 2023 – osoblje
Slijedeći članak