Humanitarna akcija Sveučilišta u Dubrovniku „Pjesmom za Doris“

Sveučilište u Dubrovniku organiziralo je humanitarnu akciju “Pjesmom za Doris” na kojoj je prikupljeno 25, 615 kuna i 44 lipe! Sveučilište se tako pridružilo akciji koju su pokrenuli prijatelji naše studentice Doris Bender za nabavku aparata za kisik. Za glazbu i dobar ugođaj ovu su večer bili zaduženi upravo dubrovački studenti.

Doris Bender studentica je Poslovne ekonomije, smjera IT menadžment na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilištu u Dubrovniku, a već dulje vrijeme liječi se od rijetkog i kompliciranog oblika respiratornih smetnji. Unatoč zdravstvenim poteškoćama ne zanemaruje studij te svoje studentske obveze izvršava kad god za to ima snage u pauzama od liječenja.

Kao što su joj kolege sa studija zapjevali ispod prozora zagrebačke bolnice, cijelo Sveučilište zapjevalo joj je kao znak podrške u predblagdansko vrijeme. Uz pjesmu i druženje namjera je bila prikupiti sredstva kako bi Doris bez zadrške mogla nastaviti svoje liječenje i što prije se vratiti u studentske klupe u kojima je svi željno iščekuju – i kolege, i nastavnici. Poslušajte i pogledajte UNIDU pjesmu za Doris!

Predhodni članakStudenti na terenskoj nastavi u Dubrovnik Sun Gardens Resort-u
Slijedeći članakBožićna i novogodišnja čestitka