Informacije o provođenju istraživanja stavova lokalnog stanovništva grada Dubrovnika o razvoju turizma

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku obavještava stanovnike zaštićenog svjetskog dobra grada Dubrovnika (GK Grad i dio GK Pile) kako će se provođenje istraživanja stavova lokalnog stanovništva o razvoju turizma održati od 12. do 15. veljače. Studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju će s akreditacijama prikupljati podatke i to od 16:30 do 19:30 sati.

Dio je to Aktivnosti 10.1., Cilja 10., Plana upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a „Starim gradom Dubrovnikom“Plan nosivog kapaciteta kroz koji će se objediniti aspekti nosivosti prostora, uključujući stavove lokalnog stanovništva, očuvanje kulturnog lokalnog identiteta stanovništva, očuvanje okoliša i javnog prostora te drugi elementi koji su važni u kontekstu nosivosti prostora.

Sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno i jamči se zaštita osobnih podataka.

Ako netko u tom vremenu ne bude na adresi, a želio bi sudjelovati, molimo Vas da se obratite na broj 098/525217 ili na mail ipavlic@unidu.hr kako bi se osigurao dodatni termin istraživanja.

Zahvaljujemo na suradnji!

Predhodni članakOBAVIJEST STUDENTIMA DIPLOMSKOG STUDIJA POMORSTVO (II. godina studija)
Slijedeći članak2. Odluka o odabiru kandidata za aktivnost osposobljavnja i podučavnja – projekt KA171 2022. – CRNA GORA