Izvrsnost studija zalog je naše budućnosti

Prve korake u svojoj sadašnjoj organizaciji napravila je u okviru stručne prakse na studiju Poslovne ekonomije, smjer Marketing.  Nakon diplome uslijedio je i poziv za prvo radno mjesto. Danas, kao zamjenica voditelja Ureda ljudskih potencijala u destinaciji Dubrovnik u kompaniji Valamar Riviera, ima odgovornost za jedan od ključnih segmenata poslovanja svake suvremene organizacije, njezine ljude.  

„Na svojem poslovnom putu svakodnevno se oslanjam na znanja stečena tijekom studija. Kvalitetni studijski programi, susretljivost nastavnika, ali i mnoštvo prilika za studentsku praksu na najbolji način me je pripremilo za poslovni svijet.

Svaki segment posla jednako je važan i izazovan, bilo da se radi o provođenju i praćenju projekata u području upravljanja ljudskim potencijalima, o pripremi i koordinaciji rada sa svim sudionicima procesa zapošljavanja ili planiranju trening-programa, seminara i ostalih edukacijskih programa. Moj osobni izazov je usmjeren prema stvaranju i motiviranju zaposlenika, prilagođavanju novim trendovima u HR, upravljanju učinkovitošću zaposlenika, te razvoju njihovih talenata.“

Katarina Pavlović Njire, mag. oec.
Zamjenica voditelja Ureda ljudskih potencijala u destinaciji, Valamar Riviera d.d.

Predhodni članakNatječaj – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica
Slijedeći članakIskoristio sam sve mogućnosti koje su se nudile na studiju