Najava gostujućeg predavanja voditelja istraživačkih projekata na Institutu za inovacije

U četvrtak, 16. ožujka 2023. godine, s početkom u 16:00 sati Erasmus studentima preddiplomskog studija u okviru kolegija Tourism Marketing, nositeljice izv. prof. dr.sc. Iris Mihajlović, te studentima diplomskog stručnog studija Hotelijerstvo u okviru kolegija Digitalni alati u marketingu, nositeljice Cvijete Djevojić, mag.oec., pred. održat će gostujuće predavanje voditelj istraživačkih projekata u Institutu za inovacije Kristijan Keleminić, istraživač i doktorand na poslijediplomskom studiju Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju.

Glavna interesna sfera mu je upravljanje percepcijama potrošača, korisničko iskustvo i digitalna transformacija. Razumijevanje procesa stvaranja i upravljanja preferencijama potrošača u off-line i on-line okruženju je u srži njegovih istraživanja, što je od iznimne važnosti u turizmu kao području radno intenzivnih djelatnosti.  

Tema predavanja bit će “Promjene u donošenju odluka potrošača u digitalnom okruženju (što se sve promijenilo s dolaskom digitalne transformacije, posebno u marketingu, pristup potrošaču, big data, dubinske analize potrošača itd.)”

Predhodni članakStudent DIGI Award 2023
Slijedeći članakTonći Biočić, dobitnik Rektorove nagrade