Održan deseti Tjedan karijera na Sveučilištu u Dubrovniku

Deseti Tjedan karijera na Sveučilištu u Dubrovniku održan je u tjednu od 27. ožujka do 1. travnja 2023. Raznolik program uključivao je radionice, panele i predavanja za studente, ali i nekoliko događanja za širu javnost. Tjednom karijera ujedno je počeo program obilježavanja 20 godina Sveučilišta u Dubrovniku koji će donijeti niz događanja do kraja 2023. godine!  

Program je bio namijenjen prvenstveno studentima, i to svih sveučilišnih odjela. Predavanja, radionice i paneli održani su na svim odjelima prema specifičnostima struka predstavljajući vještine važne za pronalazak posla po završetku studija. Među ostalim, održano je interaktivno predavanje o komunikacijskim metodama i tehnikama u direktnoj prodaji, izlaganje o outsourcingu, predavanje o suvremenom digitalnom marketingu, panel o putu od sveučilišta do rada u struci, panel o ishodima učenja, radionice o produkciji televizijskog i radijskog programa, predavanje o psihološkom zdravlju te je srednjoškolcima u Studentskom domu predstavljeno zašto je Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju #smartchoice..

Nakon prošlogodišnjeg hibridnog modela koji je kombinirao susrete uživo i platformu Zoom, Tjedan karijera ove se godine vratio u predavaonice i amfiteatre sveučilišnih zgrada. Desetu godinu zaredom ovakvim se programom željelo dodatno pomoći studentima, poglavito završnih godina, u pripremi za tržište rada i izazove koje ono nosi. Tjedan karijera stoga je uvijek prilika za informiranje o zbivanjima na tržištu rada te za povezivanje s poslodavcima. Deseti tjedan karijera tako je bio sjajan početak obilježavanja 20. obljetnice Sveučilišta koja će, podsjetimo, donijeti niz događanja i aktivnosti tijekom cijele kalendarske godine; kako za studente, tako i za sugrađane te ostalu zainteresiranu javnost!

Predhodni članakPredstavljanje kompanije Carnival Cruises Line (CCL)
Slijedeći članakMeđunarodna znanstvena konferencija OFEL 2023 okupila znanstvenu elitu u Dubrovniku