Održana deveta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku

Deveta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku održana je u virtualnom obliku; program se izravno prenosio na Zoomu, sveučilišnom YouTube kanalu, Facebooku, Instagramu te u programu studentskog UNIDU radija. Kroz protekli tjedan budućim studentima predstavljeni su sveučilišni odjeli, studiji i stručne službe uz sudjelovanje nastavnika, studenata, alumnija i nenastavnog osoblja. Srednjoškolci završnih razreda i svi ostali zainteresirani imali su priliku saznati sve informacije važne pri odluci o izboru studijskih programa.

Smotru je prvoga dana tradicionalno otvorio rektor Sveučilišta u Dubrovniku prof. dr. sc. Nikša Burum, a potom su predstavljeni Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te Odjel za komunikologiju. Program je drugog dana nastavljen predstavljanjem Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo te Pomorskog odjela. U četvrtak su na rasporedu predstavljanja bili Odjel za umjetnost i restauraciju, sveučilišni studij Povijest Jadrana i Mediterana te stručni studij Sestrinstvo. Posljednjega dana, u petak su predstavljeni Ured za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata, Služba za međunarodne odnose i istraživačke projekte, Sveučilišni sportski savez, Studentski centar, Studentski dom i Studentski zbor.

Na Smotri Sveučilišta u Dubrovniku budući studenti svake se godine mogu informirati o studijskim programima, postignućima u pojedinim područjima, opremljenosti odjela, stručnoj praksi, ERASMUS programu mobilnosti, smještaju, studentskom životu, svim novostima i aktualnostima na Sveučilištu te o još mnogo toga. Snimke svih predstavljanja trajno ostaju dostupne na webu, Facebook stranici i You Tube kanalu Sveučilišta u Dubrovniku!

Predhodni članakHumanitarna akcija UNIDU Alumni kluba za djecu Ukrajine
Slijedeći članakStudenti treće godine PDS Primijenjeno/poslovno računarstvo posjetili zagrebački FER