Okrugli stol „Inovacije i poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu“ i gostovanje MasterChefa Ivana Temšića na UNIDU

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku i Regionalni centar kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik organiziraju okrugli stol sa stručnjacima i znanstvenicima na temu „Inovacije i poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu“ sutra, u utorak, 25. travnja u 9:00 sati u Studentskom domu (dvorana Salocha). Dan nakon Odjel će ugostiti MasterChefa Ivana Temšića koji će ispričati svoju inspirativnu priču o  uspjehu i prvim poduzetničkim koracima u srijedu, 26. travnja u 12:00 sati u sveučilišnoj zgradi na adresi Lapadska obala 7.

Panelisti sutrašnjeg okruglog stola su dr. sc. Nikša Glavić, Institut za more i priobalje, Niko Karaman dipl. ing. agr,  Malvasija Karaman obrt za proizvodnju vina, Ivan Temšić, poduzetnik, pobjednik kulinarskog showa MasterChef 2021, Bavarin 2022, Ana Bitanga, struč.spec.oec., vlasnica restorana Kopun te Ana Vragolov Rešetar, bacc.oec., vlasnica restorana Ludo more. Moderatorice su izv. prof. dr. sc. Iris Mihajlović i izv. prof. dr. sc. Zorica Krželj Čolović s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.

Svi zainteresirani mogu se izravno uključiti u ovu interaktivnu diskusiju sa stručnjacima iz znanosti, vrsnim enolozima te stručnjacima iz svijeta gastronomije. Cilj okruglog stola je povezivanje visokih učilišta, znanstvenih organizacija, strukovnih komora i udruženja te relevantnih gospodarskih subjekata kao i predstavljanje primjera dobre prakse inovacija i poduzetništva u turizmu i ugostiteljstvu. Okrugli stol moći će se pratiti i online!

Pobjednik showa ‘MasterChef’ u 2021. godini Ivan Temšić, jedan od protagonista Street food festivala Bavarin koji će se i ove godine održati u Dubrovniku od 5. do 14. svibnja, svoja će profesionalna iskustva prenijeti studentima Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, srednjoškolcima i svim zainteresiranima u srijedu, 26. travnja u 12:00 sati u sveučilišnom zgradi na adresi Lapadska obala 7. Izravnim online uključivanjem sudjelovat će učenici srednjih škola iz Makarske, Sinja, Stolca, Korčule i Herceg Novog. Dobrodošla su sva pitanja o umijećima, odnosu tradicije i inovacije u području gastronomije, identitetu, lokalnoj kuhinji i drugim temama!

Predhodni članakOnline predavanje “Mentalno zdravlje i profesionalno sagorijevanje”
Slijedeći članakNOVA OBAVIJEST STUDENTIMA DIPLOMSKOG STUDIJA POMORSTVO (II. godina studija)