Okrugli stol “Inovacije i poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu” održan u Studentskom domu

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i Regionalni centar kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik organizirali su okrugli stol „Inovacije i poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu“ u Studentskom domu. Uz nastavnike, znanstvenike, stručnjake iz područja turizma, ugostitelje i restoratere, prisustvovali su studenti i srednjoškolci, uživo te na streamu online.

Panelisti su bili dr. sc. Nikša Glavić i dr. sc. Jakša Bolotin, Institut za more i priobalje, Niko Karaman dipl. ing. agr,  Malvasija Karaman obrt za proizvodnju vina, Ivan Temšić, poduzetnik, pobjednik kulinarskog showa MasterChef 2021, Bavarin 2022, Ana Bitanga, struč.spec.oec., vlasnica restorana Kopun te Ana Vragolov Rešetar, bacc.oec., vlasnica restorana Ludo more. Moderatorice su bile izv. prof. dr. sc. Iris Mihajlović i izv. prof. dr. sc. Zorica Krželj Čolović s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.

Podsjetimo, pobjednik showa ‘MasterChef’ u 2021. godini Ivan Temšić sutra će ispričati svoju priču o uspjehu u 12:00 sati u zgradi Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju (Lapadska obala 7).

Predhodni članakNOVA OBAVIJEST STUDENTIMA DIPLOMSKOG STUDIJA POMORSTVO (II. godina studija)
Slijedeći članakNASTUPNO PREDAVANJE – dr. sc. Daniel Dujmić