Počeo prvi “FEB-UNIDU Summer Business Academy”

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organiziraju prvi zajednički “FEB – UNIDU Summer Business Academy”koji se održava do 9. srpnja na Sveučilištu u Dubrovniku. Na otvorenju konferencije  polaznike je u ime Sveučilišta u Dubrovniku pozdravio prorektor za poslovanje izv. prof. dr. sc. Nebojša Stojčić.  

Summer Business Academy namijenjen je studentima iz cijele Europe, a tijekom pet dana će se održati radionice iz tri područja: analiza  podataka (Data analytics), inovacije (Emerging innovations) i izazovi održivosti (Sustainability challenges). Kroz navedena područja polaznici će obraditi suvremene teme iz područja tehnoloških inovacija u području poslovne ekonomije i ekonomije, izazove koje sa sobom nosi koncept održivog razvoja, te se dodatno educirati o mogućnostima primjene analize podataka u različitim područjima ekonomske znanosti.

Studenti su imali priliku izabrati radionice koje žele pratiti, kao što su Neuromarketing, Business & Data analytics in Sports, Social Innovation, Sustainable Start-ups & Entrepreneurship i mnoge druge, a radionice vode profesori i stručnjaci s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.

Predhodni članakFirst FEB-UNIDU Summer Business Academy starts
Slijedeći članakEdukacija o zaštiti mentalnog zdravlja pomoraca