Prof. dr. sc. Ivona Vrdoljak Raguž i izv. prof. dr. sc. Katja Bakija na ERASMUS+ boravku u Sofiji

Nastavnica s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, prof. dr. sc. Ivona Vrdoljak Raguž i nastavnica s Odjela za komunikologiju, izv. prof. dr. sc. Katja Bakija, boravile su od 18. do 25. veljače 2023. u sklopu ERASMUS + programa mobilnosti u svrhu podučavanja i treninga na University of National and World Economy (UNWE) u Sofiji, Bugarska. Održale su gostujuća predavanja studentima preddiplomskog studija Fakulteta za administraciju i menadžment. 

Profesorica Vrdoljak Raguž održala je predavanja na teme: Strategije vodstva i ljudskih potencijala u organizacijama nakon COVID 19 pandemije, a profesorica Bakija održala je predavanja na teme:  Modeli i strategije prezentiranja kulturne baštine u svrhu razvoja kulturnog turizma. 

Tijekom boravka osim nastave, sudjelovale su i na više radnih sastanaka, između ostalih s prorektoricom Sveučilišta za institucionalnu i poslovnu suradnju te studentska pitanja, prof. Tsvetanom Stoyanovom, dekanom Fakulteta prof. Simonom Jelevom i pročelnikom Odjela Hristom Katrandjievim. Također su o mogućnostima suradnje i mobilnosti nastavnika i studenata razgovarale s prof. Galinom Mladenovom, članicom Nacionalne agencije za reakreditaciju, prof. Yovkom Bankovom iz područja menadžmenta i poslovnog planiranja, prof. Borislavom Stoimenovom iz područja vizualnog dizajna i komunikacijskog marketinga te prof. Philipom Stoyanovim iz područja strateškog menadžmenta. 

Domaćin našim profesoricama bio je profesor Christian Tanushev iz područja međunarodnog marketinga i strategija poslovnog pregovaranja koji je zaslužan za organizaciju svih aktivnosti naših profesorica tijekom boravka u Sofiji. 

Predhodni članakOBAVIJEST STUDENTIMA II. god. studija – predavanja iz kolegija “Inteligenti transportni sustavi”
Slijedeći članakErasmus studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju u Muzeju crvene povijesti