Realizirana edukacija studenata u okviru studentskog  projekta “Benchmarking u tržišnom pozicioniranju u turizmu“

Studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i studenti u programu Erasmus+ su u okviru studentskog projekta pod nazivom “Benchmarking u tržišnom pozicioniranju u turizmu“, voditeljice Lane Kudrić,  posjetili hotel Regent Porto Montenegro u Tivtu, te Lipsku pećinu na Cetinju.

U edukaciji studenata u hotelu Regent Porto Montengro, koji pripada IHG Hotels & Resorts grupaciji sa 6000 hotela koji posluju u preko 100 država širom svijeta, sudjelovala je menadžerica za ljudske potencijale, gđa. Žana Zeković, koja je sa studentima podijelila svoje bogato iskustvo stečeno u luksuznom hotelijerstvu i renomiranim globalnim kompanijama,  te održala izuzetno zanimljivo predavanje o Regent brandu i hotelu Regent Porto Montenegro. Uz gđu. Žanu Zeković, u edukaciji je sudjelovala Assistant Sales Managerica Alyona Bondareva, koja je informirala studente o specifičnim elementima poslovanja hotela Regent Porto Montenegro, u vremenu predviđenom za razgledanje hotela.

Studenti su u okviru projekta  posjetili Lipsku pećinu, u pratnji specijaliziranog vodiča, te su se imali prilike upoznati s primjerom izuzetno dobre prakse turističke valorizacije prirodnog resursa na području Cetinja. Edukacija je završila posjetom Kotora, gdje su se upoznali sa znamenitostima ovog prekrasnog grada.

Predhodni članakStudentska anketa o kvaliteti nastavnih aktivnosti
Slijedeći članakBrodostrojarski labaratorij opremljen novim motorom