Studenti na edukaciji u okviru projekta „Upravljanje luksuznim resortima – Lopud 1483“

Studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, zajedno sa studentima u programu razmjene Erasmus +, sudjelovali su u edukaciji koja je realizirana na otoku Lopudu u okviru studentskog  projekta „Upravljanje luksuznim resortima -Lopud 1483 “, voditelja Jera Batića, a odnosila se na poslovnu praksu ekskluzivnih resorta u turizmu.

Projekt je realiziran zahvaljujući susretljivosti i pomoći direktorice, gospođe Irene Bajić, a edukaciju je vodila gospođa Marija Goravica, koja  je concierge i specijalizirani vodič u resort-u Lopud 1483. Tijekom ove izuzetno zanimljive edukacije, u kojoj je sudjelovalo 17 studenata, upoznali su se sa specifičnostima poslovanja i  ponude Lopuda 1483, a što je pridonijelo novim spoznajama i promišljanjima o ovakvim vidovima turističke ponude, koji mogu poslužiti kao uzor poštivanja integriteta autohtonog prostora i arthitekture, istovremeno uspješno povezujući tradiciju s modernim trendovima i visokom razinom zadovoljenja očekivanja klijenata.

Predhodni članakNATJEČAJ za prijam u radni odnos  i raspored na radno mjesto voditelj ustrojstvene jedinice III. vrste  (poslovođa agromehanizacije)
Slijedeći članakRealiziran studentski projekt „Marketinške strategije u prodaji i upravljanje kvalitetom branda Leadings Hotels of the World“