Studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju na stručnom vođenju “Kulturna baština kao dio ponude Dubrovnika”

Erasmus studenti preddiplomskog i diplomskog studija Poslovna ekonomija u okviru kolegija Management of tourist agencies te Management of touroperators, nositeljice izv.prof.dr.sc Iris Mihajlović te studenti preddiplomskog studija Poslovna ekonomija,  u okviru kolegija Menadžment turističkih agencija, pod vodstvom Cvijete Djevojić mag.oec. i stručnog suradnika na ovom kolegiju, sudjelovali su u organizaciji stručnog vođenja “Kulturna baština kao dio ponude Dubrovnika” za čiju se profesionalnu izvedbu pobrinula gđa. Ivana Lenert.

Osim što su se upoznali sa znamenitostima Dubrovnika, ključnim povijesnim događajima koji su obilježili baštinu, prostor i život ljudi u Gradu, imali su prilike upoznati se sa svim detaljima stručnog vođenja, složenosti ovog posla, razlikama među proizvodima organiziranog vođenja, problemima koji iziskuju visoku profesionalnost i prilagodbu po pitanju heterogenosti grupe, veličini grupe ali i višestrukih preklapajućih specijaliziranih znanja.

Predhodni članakLeđna motorna prskalica – ponovljeni poziv
Slijedeći članakNATJEČAJ za stipendiranje redovitih studenata Sveučilišta u Dubrovniku za preddiplomske studije Nautika i Brodostrojarstvo, za akademsku godinu 2021./2022.