Summer Business Academy 2024 – Data Analytics, Innovations and Sustainability

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da Ekonomski fakultet – Zagreb u suradnji s Odjelom za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku ponovno organizira Summer Business Academy 2024 – Data Analytics, Innovations and Sustainability, koja će se održati u Dubrovniku od 30. lipnja do 6. srpnja 2024. godine.

Okosnicu programa čine moduli Data Analytics, Emerging Innovations, Sustainability Challenges i Personal Growth, a za svaki modul predviđeno je nekoliko radionica. U izvođenju radionica sudjeluju sveučilišni profesori iz SAD-a, Finske, Austrije, Hrvatske, Izraela i Njemačke.

Završetkom akademije polaznici će steći vrijedna znanja, kompetencije i vještine, poput vođenja, rješavanja problema i kritičkog vrednovanja informacija, nužne za daljnji profesionalni, akademski, ali i osobni razvoj.  Ispunjenjem obveza polaznici mogu steći 5 ECTS bodova za izvannastavne aktivnosti.

Više informacija o programu i predavačima možete pronaći na web stranici 3rd FEB-UNIDU SBA, a za sva pitanja javite se na mail: sba@net.efzg.hr ili sba.unidu.hr

Prijavite se i rezervirajte svoje mjesto već danas, jer je broj polaznika ograničen. 

Veselimo se druženju u Dubrovniku!

Predhodni članakČestitka
Slijedeći članakRezultati izbora za Skupštinu Studentskog zbora Sveučilišta provedenih 14. prosinca 2023.