Započele svečane promocije studenata Sveučilišta u Dubrovniku

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku održane su u tri termina u prostoru Studentskog doma i ispred njega te se nastavljaju i večeras, također u tri termina. Radi poštivanja epidemioloških mjera promocije se organiziraju samo za studente i ograničeni broj njihove pratnje.

Na prvoj jučerašnjoj promociji diplome su uručene prvostupnicima i magistrima struke Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju te prvostupnici preddiplomskog studija Povijest Jadrana i Mediterana. Potom su promovirani prvostupnici i magistri struke Odjela za umjetnost i restauraciju te stručni prvostupnici Sestrinstva i diplomirane medicinske sestre i tehničari sa studija Kliničko sestrinstvo. Posljednja promocija prvog dana bila je promocija prvostupnika i magistara struke Odjela za komunikologiju.

Večeras u 17:30 bit će promovirani studenti preddiplomskih sveučilišnih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. U 19:00 sati bit će promocije studenata koji su završili preddiplomske i diplomske stručne studije Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. U 20:30 bit će promocija magistara struke Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te će biti dodijeljene Rektorove nagrade za najbolja studentska znanstvena i stručna ostvarenja.

Prijenos uživo svih promocija može se pratiti na Facebook profilu i YouTube kanalu Sveučilišta te se ondje mogu pronaći snimke jučerašnjih.

Predhodni članakZapočela terenska istraživanja u okviru projekta MARLESS
Slijedeći članakRezultati Erasmus+ KA103 Natječaja za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse,2019.g