Završene svečane promocije studenata Sveučilišta u Dubrovniku

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku održane su drugi dan za redom u prostoru Studentskog doma i ispred njega. U dva dana i šest termina ukupno su promovirana 334 studenta, 152 magistra struke i 182 prvostupnika.

Drugog dana promocija diplome su uručene studentima preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih i diplomskih stručnih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. Dodijeljene su i Rektorove nagrade za najbolja studentska znanstvena i stručna ostvarenja, a dobili su ih Andrej Šarić, Luka Šerić, Blaž Bulum, Melko Dragojević, Ema Thur, Ivan Pamić te skupne nagrade Teo Dilberović i Ivan Pavlović, Antun Đuraš i Luka Stražičić, Vlaho Čerjan, Marijo Tucak i Matej Kajinić.

Na promocijama u protekla dva dana dodijeljene su i Rektorove nagrade za najbolji akademski uspjeh na sveučilišnim odjelima, a dobili su ih Veronika Gašpar s Pomorskog odjela, Anita Milić s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Antun Đuraš s Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Celestin Krajina-Roso s Odjela za primijenjenu ekologiju, Ivana Grkeš s Odjela za komunikologiju, Viktorija Pilon s Odjela za umjetnost i restauraciju te Toni Franković-Žile sa studija Povijest Jadrana i Mediterana (Humanistički odjel u osnivanju).

Podsjetimo, oba dana promocije su održane u tri termina samo za studente i ograničeni broj njihove pratnje radi poštivanja epidemioloških mjera. Ceremonije su se mogle pratiti uživo na Facebook profilu i YouTube kanalu Sveučilišta u Dubrovniku te će na tim platformama biti dostupne trajno.

Predhodni članakDruga Odluka o odabiru kandidata – treći Erasmus+ KA103 natječaj za osoblje, 2019.g.
Slijedeći članakUNIDU i DUNEA predstavili tri EU projekta za zaštitu morskog okoliša