9. Tjedan karijera na Sveučilištu u Dubrovniku: „Znanja i vještine za danas i sutra“

9. Tjedan karijera na Sveučilištu u Dubrovniku za temu ima: „Znanja i vještine za danas i sutra“, a održat će se u tjednu od 14. do 18. ožujka 2022. Program donosi panele i radionice za studente na kojima će stručnjaci iz različitih područja dijeliti svoja iskustva koja mogu biti putokaz mladima na suvremenom tržištu rada.

Promjene u poslovnom svijetu postaju sve brže, prostora za inovacije i napredak u svakom pogledu ima napretek. Očekuje se da svi sudionici tržišta rada mogu pratiti taj tempo, a ključno pitanje je – kako. Kako ići u korak s vremenom i trendovima koji se pojavljuju u raznim područjima poslovanja, koja su to nova znanja i vještine koje mlada osoba koja tek istupa na tržište rada mora imati? Kako razvijati postojeće vještine koje bi mogle biti korisne i danas, i sutra? Svi zainteresirani odgovore mogu dobiti na Tjednu karijera od stručnjaka s bogatim iskustvom!

Program 9. Tjedna karijera prvi dan donosi panel „Zajedno na moru i s morem“ te panel „Novinari i PR-ovci, braća ili (tek) rođaci“. U utorak će se održati Dan otvorenih vrata u Grand hotelu Imperial d.d. “Od prakse do karijere – kao izgraditi partnerski odnos?”, a lokacija je dakako Grand hotel Imperial d.d. u Ulici Marijana Blažića 2. Osnivačica i direktorica Heartist centra Sanja Živković u Tjednu karijera održat će dvije radionice, jednu na hrvatskom i jednu na engleskom jeziku, na temu „Vodstvo – zašto, što, kako?“. Freelancerica Maja Krištafor objasnit će studentima kako „Od profila na LinkedInu do posla u pet koraka“. Na temu „Integracija tradicije, znanosti i visoke tehnologije u sestrinskoj praksi“ govorit će predsjednik Hrvatske komore medicinskih sestara Mario Gazić, a o okusima Mediterana govorit će jedan od najboljih hrvatskih chefova Hrvoje Zirojević. „Suvremeni razvoj konzervatorsko-restauratorske struke u tehnološkom smislu“ tema je prof. dr. sc. Denisa Vokića. Posebno ističemo i druženje UNIDU Alumni kluba u petak, 18. ožujka u 18 sati u Studentskom domu na kojem se mogu upisati novi članovi, nekadašnji studenti Sveučilišta u Dubrovniku te doznati sve o planovima i budućim aktivnostima kluba, ali i brojnim novim pogodnostima koje očekuju sve članove.

Tjedan karijera odvijat će se u hibridnom formatu, gosti i predavači sudjelovat će preko Zoom platforme, a studenti će moći pratiti program iz učionica ili preko Zooma od kuće ili drugdje. Sva događanja Tjedna karijera otvorena su za zainteresiranu javnost, a namijenjena prije svega našim studentima. Pozivamo sve zainteresirane da se priključe programu na Zoomu!

Više na: https://www.unidu.hr/tjedan-karijera-znanja-i-vjestine-za-danas-i-sutra/?fbclid=IwAR11fQvWqd5kaqZovfeB324y58LUdJlIVDNZGYlrGVdgLVZvMQ4vVBgAn4w

Predhodni članakErasmus+ info dan u Studentskom domu
Slijedeći članakIzvanredni ispitni rokovi za akademsku 2021./2022. godinu