Tjedan karijera: Znanja i vještine za danas i sutra

14. – 18. ožujka 2022.

14. ožujka 2022.

10:00

Zajedno na moru i s morem

Romano Perić, Sindikat pomoraca Hrvatske

Roni Krmpotić, Zorović d.o.o.

Robert Kalčić, Atlant agent d.o.o.

Moderator: doc. dr. sc. Srđan Vujičić, Sveučilište u Dubrovniku

Oko 80 % svjetskog transporta tereta odvija se morskim putem. Koliko je pomorski promet važan pokazalo se i u vrijeme COVID-19 pandemije, kada se ogroman dio medicinske opreme prevozio svjetskim morima. Međutim, javnost često zaboravlja na ljude koji plove na tim istim brodovima. Pomorci su ti koji omogućuju svjetsku trgovinu i stalan razvoj ekonomije, te utječu na globalizaciju i razvoj ljudskog društva. Zbog toga je UN proglasio pomorce ključnim radnicima, te tako priznao njihovu važnost u svjetskim okvirima. Kohezija između svih interesnih skupina u pomorstvu i u svezi s morem pridonosi boljim uvjetima života i rada pomoraca na brodovima. Nove tehnologije, znanja i vještine u budućnosti će predstavljati izazove za pomorce, ali i za sve one koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju pomorstva. Samo zajedništvom se možemo oduprijeti izazovima i uspješno doći do cilja.

Cilj panela je dočarati mladim ljudima i svim zainteresiranima kako se osim zanimanja pomorca na brodu može biti i pomorac na kopnu. Razvoj tehnologije, ponuda i potražnja, problemi, životni i radni uvjeti, najave gradnje brodova i kretanja brodova za tekuću godinu.

 • +

  Roni Krmpotić, Zorović d.o.o

  Roni Krmpotić, iz Rijeke, završio srednju pomorsku školu 1995, te se ukrcao kao vježbenik palube na brod za prijevoz generalnog terete i kontejnera. Završio pomorski fakultet u Rijeci, te nastavio karijera na moru – na RO-RO brodovima, tankerima za prijevoz naftnih prerađevina i kemikalija, tankerima za prijevoz sirove nafte (VLCC). 2006 stekao ovlaštenje Zapovjednika broda. 2008, nakon 10 godina na moru, zaposlio se u uredu, kao Kadrovski menadžer za pomorska zanimanja, sada na poziciji Voditelja regrutiranja pomoraca, te zamjenik Direktora.

 • +

  Romano Perić, Sindikat pomoraca Hrvatske

  Romano Perić nakon završene srednje pomorske škole te dvogodišnjeg studija počinje svoju pomorsku karijeru kao brodostrojar. Plovio najprije kod domaćih brodara, a potom se 2004. godine zaposlio kod renomiranih stranih kompanija za kružna putovanja  na čijim brodovima plovi sve do 2013. godine. S obzirom na izraženu želju za podizanjem svijesti o težini pomorskog zvanja i prava pomoraca, odlučuje se prijaviti za poziciju ITF inspektora (International Transport Worker´s Federation/Međunarodna federacija transportnih radnika). Posao ITF inspektora nastavak je njegove pomorske karijere, a odnosi se na pregled životnih i radnih uvjeta pomoraca te pomoć pomorcima na brodovima koji uplovljavaju u hrvatske luke. Osim toga, u ime ITF-a obavlja i edukacije pomoraca širom svijeta na različite teme vezane za njihova prava i obveze. U Dubrovniku obavlja dužnost voditelja ureda Sindikata pomoraca Hrvatske, gdje radi na svim tematikama vezanim za pomorca i pomorstvo.

 • +

  Robert Kalčić, Atlant agent d.o.o.

  Robert Kalčić. završio je srednju pomorsku školu te potom upisao Višu pomorsku školu, nakon koje upisuje Financijski menadžment u pomorstvu. Pripravnički staž u trajanju od 13 mjeseci obavio na brodu Dubrovnik u vlasništvu Atlantske Plovidbe. Po završetku obrazovanja i stjecanja visoke stručne spreme, odradio još dva ugovora na brodovima Cvijeta Zuzorić, te Petka nakon čega prestaje ploviti. Zaposlio se u pomorskoj agenciji Atlant agent gdje radi 21 godinu i trenutno je zaposlen na poziciji voditelja operative.

 • +

  doc. dr. sc. Srđan Vujičić, Sveučilište u Dubrovniku

  Srđan Vujičić, iz Dubrovnika, završio srednju pomorsku školu 1997 i Pomorski fakultet u Dubrovniku 2002. Ukrcao se kao vježbenik palube, pa časnik palube na brod za prijevoz rasutih tereta domaće brodarske kompanije “Atlanska plovidba d.o.o.” Nastavlja karijeru na moru – na brodovima za kružna putovanja brodarske kompanije “Oceania Cruises”. Stekao ovlaštenje Zapovjednika broda. Nakon 10 godina neprekinutog plovidbenog staža na moru, zapošljava se na Pomorskom odjelu,  Sveučilišta u Dubrovniku kao suradnik.  Iste godine upisuje poslijediplomski studij u Rijeci te 2018. godine stječe zvanje doktora znanosti polje – Tehničke znanosti, polje tehnologija prometa i transporta. Od 2019. godine trajno je zaposlen kao docent na Pomorskom odjelu, Sveučilišta u Dubrovniku. Održava nastavu na Pomorskog odjelu, te Odjelu elektrotehnike i računarstva. Danas u funkciji pročelnika Pomorskog odjela, Sveučilišta u Dubrovniku.

14. ožujka 2022.

12:00

Novinari i PR-ovci, braća ili (tek) rođaci

Lucija Komaić, Dubrovački dnevnik

Mislav Ćimić, Sveučilište u Dubrovniku

Moderator: prof. dr. sc. Ivan Tanta, Sveučilište u Dubrovniku

Odnosi s javnošću kontinuirano su bili vraćani pod krilo marketinga iz kojeg su se u jednom trenutku otrgnuli. Uostalom svako dijete stasa i otputi se u svijet. Doduše ta priča o roditeljima Odnosa s javnošću još uvijek traje, jer, otac je koliko znamo Edward Bernays, a on je bio psiholog i nećak Sigmunda Freuda. Majka je uglavnom već poznata, gospođa Marketing. i dok se ta priča s vremena na vrijeme obnavlja novim polemikama o rodoslovnom stablu Odnosa s javnošću, novi zaplet u ovoj priči bez kraja dali su novinari. Definitivno je znano da roditelji novinarstva nisu Bernays i Marketingova ali. toliko toga je između novinarstva i odnosa s javnošću slično i dotiče se da bi jedino analiza DNK moga pouzdano reći jesu li oni možda braća ili samo tek daleki rođaci. Vrag je u tome što se nitko ne želi odvažiti na tu analizu. Dakle kako nema pouzdanog nalaza, novinarstvo i odnosi s javnošću i dalje će se ponašati kao da su dijete istih roditelja, a mi ćemo na panelu pokušati objasniti sličnosti i pronaći razlike.

 • +

  Lucija Komaić, Dubrovački dnevnik

  Lucija Komaić završila je Diplomski studij Mediji na Sveučilištu u Dubrovniku. Već desetu godinu glavna urednica portala Dubrovački dnevnik, a posljednje gotovo dvije godine i lokalnog tjednika Dubrovački dnevnik Petkom. Za vrijeme studija radila sam i na Radiju Ragusi, Radiju Laus i Portalu Oko te volontirala na UNIDU radiju i u studentskom časopisu Punkt. Od samog pokretanja Dubrovačkog dnevnika, stalno zaposleni novinari, kao i djelatnici u marketingu su studenti Sveučilišta u Dubrovniku, posebno Odjela za komunikologiju.  Trenutno su 75 posto zaposlenika studenti koji su završili diplomske studije Medije ili Odnosi s javnostima, kao i studij Mediji i kultura društva.

 • +

  Mislav Ćimić, Sveučilište u Dubrovniku

  Mislav Ćimić studirao je na Odjelu za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku. Tijekom studija aktivno sudjelovao u radu Sveučilišnog UNIDU radija i surađivao s UNIDU televizijom. Honorarni je suradnik Hrvatskog radija Radio Dubrovnika od 2015. godine. Četiri ljeta radio u Press uredu Dubrovačkih ljetnih igara te četiri godine sudjelovao u realizaciji Good Food Festivala Dubrovnik surađujući u Odjelu za komunikacijske taktike Turističke zajednice Grada Dubrovnika. Tri godine surađivao i na Dubrovačkom zimskom festivalu. Kao dio organizacijskog tima sudjeluje u organizaciji Festivala soli koji se od 2017. godine u rujnu održava u Stonu. Povremeno angažiran kao voditelj i moderator različitih događanja. Na Sveučilištu u Dubrovniku kao vanjski suradnik sudjeluje u izvođenju nastave u okviru kolegija „Uređivanje online glasila“i „Radijski informativni program“. Od svibnja 2019. godine kao novinar i voditelj bio je zaposlen na lokalnoj Libertas televiziji, a od svibnja 2021. godine stručni je suradnik u Uredu za odnose s javnostima i glasnogovornik Sveučilišta u Dubrovniku.

 • +

  prof. dr. sc. Ivan Tanta, Sveučilište u Dubrovniku

  Izv. prof. dr. sc. Ivan Tanta rođen je 25. rujna 1961. godine u Zagrebu. Cjelokupno obrazovanje vezano je uz Zagreb i Sveučilište u Zagrebu. Maturirao je 1980. u Centru za kulturu i informacije. Visoko obrazovanje stjecao je na Fakultetu političkih znanosti gdje je diplomirao 1985. Tijekom studija dva puta je nagrađen Rektorovom nagradom. Magisterij je završio na Fakultetu organizacije i informatike 1990., a doktorirao je 2008. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

  Tanta je počeo svoj radni vijek u novinarstvu i to u Večernjem listu, gdje je bio u razdoblju od 1989. – 2002. godine na raznim uredničkim poslovima. Počeo je kao noćni urednik, pa je uređivao teletekst, a zatim i gradsku rubriku. Novinarstvo napušta 2002. i do 2005. radi kao predstojnik ureda predsjednika uprave Eurocabel group d.d.

  U obrazovanju počinje raditi 2005. i to najprije kao viši predavač u poslovnoj školi „Libertas“, gdje je predavao poslovno komuniciranje. U VERN dolazi 2007. godine kao voditelj specijalističkog studija upravljanja poslovnim komunikacijama. Osim što se bavio vođenjem i organizacijom studija uspješno je predavao na Veleučilištu VERN te na Sveučilištu u Osijeku, Visokoj politehničkoj školi u Zagrebu i Visokoj novinarskoj školi u Zagrebu. Mentor je i predavač na doktorskoj školi Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku. Usavršavao se u SAD i Francuskoj. Ima zvanje je profesora visoke škole u trajnom zvanju, i izvanrednog profesora Sveučilišta u Dubrovniku.

15. ožujka 2022.

12:00

Dan otvorenih vrata u Grand hotelu Imperial d.d.

Od prakse do karijere – kao izgraditi partnerski odnos?

Grand hotel Imperial d.d., Ul. Marijana Blažića 2, 20000 Dubrovnik

12:00

Workshop: Leadership – why, what, how?

Sanja Živković, osnivačica i direktorica Heartist Centra

Why is leadership important? What impact can we make on ourselves, others, and society? How could we develop our leadership skills? In this interactive workshop participants will discover answers to these questions, get inspiration for leading, and learn the difference between management and leadership.

 • +

  Sanja Živković

  The workshop will be facilitated by Sanja Živković, a heartist who lives and leads from the heart. Sanja is an international leadership development specialist, founder and director of Heartist Center, member of the International Leadership Association, consultant, and a doctoral student at UNIDU. She has more than 15 years of experience in leading organizations, international projects and initiatives.

16. ožujka 2022.

10:00

Od profila na LinkedInu do posla u pet koraka

Maja Krištafor, freelancer

LinkedIn je mreža koja je u Hrvatskoj doživjela veliki rast u posljednje dvije godine. Preko 700.000 ljudi u Hrvatskoj posjeduje LinkedIn profil, no samo tri posto korisnika je aktivno na toj društvenoj mreži. Na ovoj radionici naučit ćete kako napraviti LinkedIn profil koji će privući headhuntere, kreirati svoj osobni brend te kako pronaći idealan posao za sebe. Radionica traje 90 minuta i interaktivna je.

 • +

  Maja Krištafor

  Maja Krištafor, freelancerica, digitalna je strateginja te LinkedIn coach. Od nedavno poduzetnica, Maja se specijalizirala za društvene mreže te izradu digitalnih strategija gdje kombinira svoje dosadašnje agencijsko i novinarsko iskustvo. LinkedInom se počela baviti još 2015. godine, a držati radionice četiri godine kasnije. Od tada je priliku da od nje uči imalo više od 1000 studenata diljem Hrvatske.

16. ožujka 2022.

14:00

Integracija tradicije, znanosti i visoke tehnologije u sestrinskoj praksi

Mario Gazić, predsjednik Hrvatske komore medicinskih sestara

Sestrinska profesija iako godinama autonomna i s jasnim identitetom još uvijek traga za odgovorom „što je srž, što je prava esencija sestrinstva“ i koja su to posebna obilježja koja sestrinstvo čine bitno različitim od drugih profesija. Je li temeljno obilježje sestrinstva moralna praksa, je li sestrinstvo vještina/techne kako su ga opisivali u antičkoj Grčkoj ili je sestrinstvo znanost i praksa utemeljena na znanstvenim dokazima. Povijesno obilježeno rodnom i spolnom ulogom, ulogom surogat majke, sestre i tješiteljice, sestrinstvo se postupno razvijalo u jednu vrlo respektabilnu profesiju u kojoj članovi zadržavajući tradicionalna obilježja moraju svoja znanja i vještine usklađivati s razvojem znanosti, visoko razvijene tehnike i tehnologije.

Danas se od medicinskih sestara i tehničara očekuje da posjeduju posebna stručna znanja i vještine, da unaprjeđuju kvalitetu zdravstvene njege, da osiguravaju i štite osobnost, privatnost i autonomiju  bolesnog ili zdravog pojedinca, da odluke donose zajedno s bolesnikom odnosno da razvijaju partnerski odnos s bolesnikom, da savjetuju i podučavaju bolesnika, zdravog pojedinca i članove njegove obitelji, da poštuju različitosti  kod bolesnika te da provode sestrinsku praksu utemeljenu na znanstvenim dokazima, na univerzalnim moralnim vrijednostima i etičkom kodeksu medicinskih sestara.

Sva ta očekivanja mogu se ispuniti jedino stalnim usavršavanjem znanja i vještina što je put kojim su u zadnjih desetak godina krenule mnoge medicinske sestre i tehničari u Republici Hrvatskoj.  Sustav obrazovanja je osigurao prolaz kroz obrazovnu vertikalu tako da se medicinske sestre mogu školovati na svim razinama: od srednje škole do doktorata znanosti. Kurikuli studija su iznimno zahtjevni jer polaznike formiraju poučavajući ih tradicionalnim moralnim vrijednosti, usavršavajući ih u provođenju složenih vještina uz pomoć ICT tehnologije – sve do znanstveno – istraživačkog rada i primjene sestrinske prakse utemeljene na znanstvenim dokazima. To dakako omogućava konkurentnost na tržištu rada u zemlji i inozemstvu, no istovremeno predstavlja ogroman teret odgovornosti za svaki ljudski život od njegovog početka.

 • +

  Mario Gazić

  Mario Gazić, magistar sestrinstva, predsjednik je Hrvatske komore medicinskih sestara  i član velikog broja domaćih i međunarodnih stručnih tijela i udruga medicinskih sestara i tehničara. Preddiplomski stručni studij sestrinstva završio je 2008. godine u Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu gdje je stekao stručni naziv prvostupnik sestrinstva. Sveučilišni diplomski studij sestrinstva završio je 2017. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i stekao akademski naziv magistra sestrinstva. Na istom fakultetu je dobio dekanovu nagradu za najboljeg studenta generacije 2014/2015. Od 2003. godine do 2019. godine radio je u Općoj bolnici Bjelovar na više radnih mjesta: kao medicinski tehničar na Odjelu hitne medicine, kao glavni tehničar Odjela za gastroenterologiju te glavni tehničar Odjela za endoskopiju. Na profesionalnu funkciju predsjednika Hrvatske komore medicinskih sestara izabran je 2019. godine. Ministar zdravstva ga je 2020. godine u vrijeme pandemijske krize imenovao koordinatorom za sestrinstvo u Republici Hrvatskoj i tu funkciju obnaša i danas. Predavač je na studiju sestrinstva na Sveučilištu Sjever u Varaždinu i česti je gost predavač na studijima sestrinstva diljem Hrvatskoj. Pri završetku je poslijediplomskog specijalističkog studija – Medicinsko pravo na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

17. ožujka 2022.

10:00

Vodstvo – zašto, što, kako?

Sanja Živković, osnivačica i direktorica Heartist Centra

Zašto je vodstvo važno? Kakav utjecaj možemo imati na sebe, druge i društvo? Kako bismo mogli razviti svoje vještine vođenja? Na ovoj interaktivnoj radionici sudionici će otkriti odgovore na ova pitanja, dobiti inspiraciju za vođenje te naučiti razliku između menadžmenta i vodstva.

 • +

  Sanja Živković

  Radionicu će voditi Sanja Živković, heartistkinja koja živi i vodi iz srca. Sanja je stručnjakinja za međunarodni razvoj vodstva, osnivačica i direktorica Heartist Centra, članica International Leadership Association, konzultantica i doktorandica na UNIDU. Ima više od 15 godina iskustva u vođenju organizacija, međunarodnih projekata i inicijativa.

17. ožujka 2022.

14:00

Okusi Mediterana

Hrvoje Zirojević, chef

Moderator: Mirna Sarić, nutricionistica i kuharica

Na spomen imena Hrvoje Zirojević, rijetko koji gastronom neće imati reakciju divljenja i zahvalnosti. Hrvoje Zirojević je chef s višegodišnjim iskustvom i iznimnim životopisom. Kako bismo se pobliže upoznali sa zadaćama jednog vrhunskog chefa i gastronoma u Hrvatskoj, nužno je ne samo kuhati, već živjeti hranu. To chef Hrvoje zaista i radi i prenosi kroz svoje tanjure, te će nam svojim gostovanjem dio svoga znanja i podijeliti. Pridružite nam se kako biste upoznali razvojni put vrhunskog chefa i znalca o hrani.

 • +

  Mirna Sarić

  Mirna Sarić na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Splitu 2017. godine stekla je zvanje sveučilišnog prvostupnika nutricionizma te je 2017. godine također i dobitnica Dekanove nagrade za postignuti uspjeh. Školovanje je nastavila na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje 2020. godine stječe zvanje magistra nutricionizma.

  Već tijekom svojeg školovanja pokazala je interes i za gastronomiju. Radila je kao kuharica u veganskom restoranu i kao voditeljica brojnih kulinarskih i nutricionističkih radionica u Centru za kulturu prehrane. Paralelno s fakultetskim obrazovanjem, obrazovala se u poznavanju vina te završava internacionalnu Gastronomicon kulinarsku akademiju za kuhara i slastičara.

  Nakon stečenog obrazovanja u području nutricionizma i gastronomije, 2020. godine pokreće vlastiti nutricionistički obrt te je aktivna na Instagram profilu mirna.nutrigurman. Kao nutricionist, pruža usluge procjene stanja uhranjenosti, analize prehrane, izrade planova prehrane i recepata, kao i smjernica u cilju edukacije klijenata. Dodatno vodi i edukativne radionice u kojima spaja dvije interdisciplinarne znanosti – nutricionizam i gastronomiju.

 • +

  Hrvoje Zirojević

  Splitski chef Hrvoje Zirojević jedno je od najvećih imena domaće gastronomije. Iznimno cijenjen u cijelom svijetu, pa tako i u SAD-u. Nakon sedam godina rada na Hvaru gdje je vodio restoran Palmižana, vratio se u rodni Split, restoran Dvor na Bačvicama. Svoje znanje i iskustvo prenosi na studente Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, a vrlo često drži masterclasseve u Kotanyi Gourmet Clubu u Zagrebu. Dobitnik je brojnih nagrada, a vrijedi istaknuti da je bio proglašen Chefom godine za 2019. prema hrvatskom izdanju svjetski poznatog gastrovodiča Gault&Millau. Svojim je jelima oduševio frontmena grupe U2 Bona Voxa, Beyonce i njenog supruga Jay-Zija, glumicu Goldie Hawn, nogometaša Andrija Ševčenka, teniskog asa Novaka Đokovića, princa Harryja te saudijske i jordanske prinčeve kao i mnoge druge.

18. ožujka 2022.

13:30

Suvremeni razvoj konzervatorsko-restauratorske struke u tehnološkom smislu

izv. prof. dr. sc. Denis Vokić, Sveučilište u Dubrovniku

Razvoj konzervatorsko-restauratorske struke se proučava u osnovna dva pravca: razvoj teorije i etike struke kao prvi pravac i tehnološki razvoj kao drugi pravac. Razvoj strukovne teorije i etike je na neki način interesantan jer obiluje sukobima koji, ako ništa drugo, zasigurno nisu dosadni.

Da bi se teorija i etika struke mijenjale mora postojati neki čimbenik koji će utjecati da dođe do pomaka. Pokazalo se da su ti čimbenici u pravilu tehnološke invencije. Tako je to bilo kroz cijelu povijest, samo, što se bližimo današnjem trenutku brojnost „tih čimbenika“ je sve veći i promjene su objektivno sve brže. Tehnološke invencije utječu i na promjene ukusa izvođača i publike, što rezultira promjenama „pomodnosti“ po pitanju “što raditi” i „kako nešto konzervirati i restaurirati“.

Kroz povijesnu perspektivu pokušat će se odgovoriti na pitanja zadana od strane organizatora prezentacije: koje nove tehničke vještine i znanja konzervator-restaurator treba posjedovati, koliko je zanimanje konzervator-restaurator podložno cjeloživotnom obrazovanju, koliko se prate svjetski trendovi, postoje li mogućnosti daljnjeg usavršavanja i edukacije u Hrvatskoj ili inozemstvu, te kakva je pozicija i recepcija restauratorske struke u društvu danas.

 • +

  Denis Vokić

  Denis Vokić magistrirao je 2005. godine na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje, Univerza v Ljubljani (mag. art.) – restauratorski smjer. Naslov doktora znanosti (dr. sc.) stekao je na Katedri za muzeologiju i upravljanje baštinom pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2015. godine.

  Tijekom studija (1987. – 1991.) povremeno je surađivao s tadašnjim Zavodom za restauriranje umjetnina u Zagrebu na poslovima restauriranja slika. Od 1992. do 1993. godine bio je djelatnik Zavoda na poslovima restauriranja polikromiranog drva. Voditelj Odsjeka za restauriranje polikromiranog drva u Zavodu za restauriranje umjetnina u Zagrebu postaje 1993. godine i obnaša tu dužnost do 1998. godine, kada preuzima vodstvo Odsjeka za restauriranje slika na drvu Hrvatskog restauratorskog zavoda, gdje radi do 2006 godine. Od tada do danas voditelj je restauratorskog ateljea K-R centar.

  Od 2005. do 2015. godine vanjski je suradnik na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu – Odsjek za informacijske znanosti, Katedra za muzeologiju i upravljanje baštinom. Godine 2006. prelazi na Sveučilište u Dubrovniku, prvo u svojstvu asistenta do 2010., a zatim kao docent od 2010. do 2017. godine. U naslovnom zvanju izvanrednog profesora na Odsjeku za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku djeluje od 2017. godine.

18. ožujka 2022.

18:00

Alumni druženje

Studentski dom

UNIDU Alumni klub vraća se na velika vrata! Nakon gotovo dvogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa, iznova pozivamo sve nekadašnje studente Sveučilišta u Dubrovniku da nam se pridruže! Ostanite i dalje u vezi sa svojim Sveučilištem te pridonesite njegovu napretku i imidžu jer koliko bude cjenjenije vaše Sveučilište, to će više vrijediti i Vaša diploma. Na druženju u sklopu programa sveučilišnog Tjedna karijera doznajte sve o planovima i budućim aktivnostima kluba te svim pogodnostima koje očekuju članove Alumni kluba – pripremamo brojne novosti!

carnet
studomat
merlin
e-učenje upute
vizual knjižnice
prvi_dan03
carnet
studomat
merlin
library
carnet
merlin
e-učenje upute
portal
vizual knjižnice
lapis