Edukacija studenata Odjela za ekonomiju i poslovnu  ekonomiju u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik

Studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i studenti u programu Erasmus+ u pratnji nastavnice izv. prof. dr. sc . Marije Dragičević posjetili su hotel Hilton Imperial Dubrovnik. U hotelu su slušali izuzetno zanimljiva predavanja o poslovanju Hilton grupacije i samog hotela Hilton Imperial Dubrovnik, te strategijama koje se koriste u poslovanju i operativnoj razini.

Predavanja su održale menadžerica ljudskih potencijala gđa. Zorica Duić, ovogodišnja dobitnica prestižne Signature Award for HR Practitioner, nagrade za rukovođenje ljudskim potencijalima na razini Hiltonove regije EMEA (Europa, Bliski istok i Afrika) za 2023., i koordinatorica za ljudske potencijale i supervizor gđa. Anita Novak.

Ovogodišnji posjet hotelu HIlton Imperial Dubrovnik nastavak je dugogodišnje suradnje i još je jedna prilika da studenti prošire i obogate  svoja znanja i spoznaje, u susretu s  najboljim  menadžerima Hilton grupacije, a koje imaju priliku upoznati u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik.

Predhodni članakOtvaranje studija studentske UNIDU televizije
Slijedeći članakStudenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku posjetili Poduzetnički inkubator Dubrovnik i Obrtničku komoru Dubrovnik