Jedan od vodećih svjetskih znanstvenika prof. Joe F. Hair gostovao na doktorskom studiju Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju

Jedan od vodećih svjetskih znanstvenika profesor Josepha F. Haira sa Sveučilišta South Alabama, Mitchell College of Business gostovao je na poslijediplomskom doktorskom studiju Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju. Prof. Hair je doktorandima održao metodološku radionicu na temu “Partial Least Squares Structural Equation Modelling” s praktičnom primjenom u softveru PLS-SEM. Tijekom radionice studenti su imali priliku tražiti savjet o empirijskim aspektima svojih disertacija od jednog od vodećih svjetskih znanstvenika u području analize podataka i marketinga.

Prema podacima Google Scholara iz kolovoza 2022. prof. Hair zauzima prvo mjesto na svijetu u područjima multivarijantne analize podataka, modeliranja strukturnih jednadžbi i marketinga. Tijekom svoje karijere citiran je više od 318.000 puta s h-indeksom i I-10 indeksom od 105 odnosno 424. Ponosni smo što našim studentima pružamo još jednu priliku za stjecanje znanja izravno od vodećih svjetskih znanstvenika.

Predhodni članakProfessor Joe. Hair – Another world leading scholar guest lecture at our programme
Slijedeći članakProf. dr. sc. Mato Brautović novi – stari pročelnik Odjela za komunikologiju