Otvorene prijave za ‘Pizza masterclass’ s Antoninom Espositom

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku nastavlja s uspješnim gastro pričama i radionicama za studente studija Hotelijerstva, restoraterstva i gastronomije i zainteresirane sugrađane. U posjet Sveučilištu 8. veljače stiže proslavljeni talijanski pizza majstor, voditelj kulinarskih TV emisija i međunarodnih tečajeva iz Sorrenta, maestro Antonino Esposito koji će u Studentskom domu od 10 do 13 sati održati ‘Pizza masterclass’ za sve zainteresirane. Riječ je o jednom od događaja koji će se održati kroz suradnju Grada Dubrovnika, Konzulata Republike Italije u Dubrovniku i Sveučilišta u Dubrovniku.

Na radionicu se mogu prijaviti svi koji žele steći nova znanja i vještine od vrhunskog stručnjaka i naučiti više o povijesti i tradiciji napuljske pizze, tipovima brašna i njihovim svojstvima, razlikama u metodama pečenja pizze i nadjevima.

Za radionicu s Antoninom Espositom se, zbog ograničenog broja mjesta, potrebno prijaviti na email adresu gastro@unidu.hr  do 7. veljače.

Predhodni članakSmotra 2024.
Slijedeći članakNATJEČAJ za  prijam u radni odnos na suradničko radno mjesto