Predstavljanje rezultata istraživanja obilježja sudionika utrka Du motion

Sveučilište u Dubrovniku i Grad Dubrovnik organiziraju konferenciju za medije na kojoj će se predstaviti rezultati istraživanja obilježja sudionika utrka Du motion – Runners’ Days, Dubrovnik 2019., koje su provele nastavnice Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku izv. prof. dr. sc. Ivana Pavlić i doc. dr. sc. Barbara Puh.

Na konferenciji, koja će se održati u ponedjeljak, 21. listopada 2019., u 10 sati, u prostoru Stanica 50 sveučilišnog Kampusa, govorit će: zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić, direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Romana Vlašić, glavni tajnik Dubrovačkog saveza športova i direktor Du motiona Alen Bošković i nastavnice Ivana Pavlić i Barbara Puh.

Rezultati istraživanja pokazuju vrijednosti uspješne organizacije jednog sportskog događaja koji su rezultirali pozitivnim društvenim, ekonomskim i turističkim učincima na lokalnu zajednicu. Cilj je istraživanju bio dobiti pouzdane i reprezentativne kvantitativne i kvalitativne informacije o sudionicima Du motion utrka. Informacije prikupljene ovim istraživanjem važne su za Dubrovnik kao turističku destinaciju za segmentaciju tržišta i prilagodbu ponude izvan turističke sezone posebnom tržišnom segmentu.

Pozivamo sve zainteresirane nastavnike i studente da nazoče konferenciji za medije.

Predhodni članakIvica Nakić: Transformacija rubnog u distribuirano upravljanje
Slijedeći članakNastavnice Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Pavlić i Puh provele istraživanje za Du motion