Rekordan broj polaznika na trećoj ljetnoj školi Summer Business Academy

Na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku odvija se treća po redu ljetna škola Summer Business Academy, zajednički projekt Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju i Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Ove godine u programu sudjeluje rekordnih 65 studenata ekonomije iz devet zemalja, uključujući Hrvatsku, Bugarsku, Slovačku, Češku, Njemačku, Poljsku, Irsku, Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države.

Sedmodnevni program podijeljen je u tri tematska modula Data Analytics, Emerging Innovations, Sustainability Challenges i Personal Growth. Kroz tjedan dana polaznicima će najnovija znanja iz ovih područja prenositi sveučilišni profesori i stručnjaci iz Hrvatske, Europe i SAD-a uz pregršt prilika za druženje i zabavu. 

Od svog pokretanja, Summer Business Academy kontinuirano bilježi rastući interes polaznika iz Hrvatske i inozemstva koji u poticajnom okruženju imaju priliku stjecati znanja povezana s nekim od ključnih izazova današnjice. 

Predhodni članakMladi znanstvenici iz cijele Europe sudjeluju na ljetnoj školi ‘Teorija upravljanja i strojno učenje’ na Sveučilištu
Slijedeći članakNATJEČAJ za prijam u radni odnos  i raspored na radno mjesto III. vrste