Studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju posjetili hotel Kazbek

Dana 26. listopada 2022. studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, studijskog programa „Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija“ u okviru kolegija Marketing u hotelijerstvu, nositeljice Cvijete Djevojić, mag.oec., pred., i stručne suradnice Romane Vuličević, struč.spec.oec., te studijskog programa „Poslovna ekonomija – Turizam“ u okviru kolegija Menadžment turističkih agencija, nositeljice Izv.prof.dr.sc. Iris Mihajlović, posjetili su hotel Kazbek.

Hotel Kazbek je netipični primjer hotela u ovom području s obzirom na svoju lokaciju, veličinu i kategoriju, te poseban naglasak koji je stavljen na autentičnost ponude.

Studente su dočekale gđa. Pave Miloglav, direktorica hotela Kazbek, te gđa. Vinka Kelava, direktorica prodaje. Tom prilikom studenti su se upoznali sa poviješću hotela, specifičnostima poslovanja ovakve vrste hotela, te marketinškim aktivnostima koje koriste u svojem poslovanju. Zbog svoje veličine hotel u poslovanju ne koristi klasične alotmanske ugovore s agencijama, već se uglavnom poslovanje oslanja na online prodajne kanale i direktnu prodaju. S obzirom da tvrtka „Pervanovo d.o.o.“, koja je vlasnik hotela, u svojoj ponudi ima i vile i luksuzne apartmane, odjel prodaje nema unificiranu marketinšku strategiju, već je definira pojedinačno za svaki objekt. Hotel Kazbek je dobar primjer hotela koji uspješno konkurira svojim pristupom kojim utjelovljuje duh očuvanja baštine uz visoku kvalitetu pružanja usluga i osobni odnos s gostima.

Predhodni članakErasmus studenti na ternskoj nastavi u hotelu Hilton Imperial Durovnik
Slijedeći članakErasmus+ KA107 natječaj za mobilnost osoblja – Ekvador