Studentska anketa o kvaliteti nastavnih aktivnosti

Online studentska anketa za vrednovanje kvalitete rada nastavnika i nastave u zimskom semestru akademske 2023./2024. godine provodi se od 4. prosinca 2023. do 21. siječnja 2024. godine.

Anketa se izvodi preko Studomata te studenti mogu u bilo koje vrijeme u navedenom periodu ispuniti anketu. Anketni upitnik je u potpunosti anoniman pa se prilikom spremanja odgovora u bazu podataka ISVU oni ne povezuju s informacijama o studentu odnosno ni na koji način ne mogu utjecati na vaše ocjene.

Moguće je ocijeniti sve kolegije koje studenti slušaju u tekućem semestru, a nastavnike koji nisu izvodili nastavu već su samo formalni nositelji kolegija, molimo ne ocjenjujte; tako što ćete umjesto ocjene od 1 do 5 odabrati opciju „Ne mogu procijeniti“. U slučaju ispunjavanja ankete na smartphoneu potrebno je nakon ulaska u ISVU sustav na dnu prikazane stranice odabrati desktop verziju (u mobilnoj verziji anketa nije vidljiva).

Cilj provođenja ovog istraživanja jest ocjena rada nastavnika na pojedinom predmetu, stoga pozivamo sve studente na ispunjavanje ankete (koje traje svega nekoliko minuta) u što većem broju. Vaši iskreni odgovori mogu ukazati na eventualne nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na unapređenje kvalitete nastave i rada nastavnika na Sveučilištu.

Predhodni članakOdjel za komunikologiju sudjelovao na KOMferenciji 2023 u Splitu
Slijedeći članakStudenti Odjela za elektrotehniku i računarstvo posjetili trafostanicu Srđ