Svečane promocije studenata Sveučilišta u Dubrovniku 2021.

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku upriličit će se u četvrtak i petak, 17. i 18. lipnja 2021., ispred Studentskog doma. Oba dana promocije će biti u tri termina samo za studente i ograničeni broj njihove pratnje radi poštivanja epidemioloških mjera.

U četvrtak, 17. lipnja u 17:30 bit će promocija prvostupnika i magistara struke Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju te prvostupnika preddiplomskog studija Povijest Jadrana i Mediterana. U 19:00 sati bit će promovirani prvostupnici i magistri struke Odjela za umjetnost i restauraciju te stručni prvostupnici Sestrinstva i diplomirane medicinske sestre i tehničari sa Studija Kliničko sestrinstvo. U 20:30 bit će promocija prvostupnika i magistara struke Odjela za komunikologiju.

U petak, 18. lipnja u 17:30 bit će promovirani studenti preddiplomskih sveučilišnih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. U 19:00 sati bit će promocije studenata koji su završili preddiplomske i diplomske stručne studije Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. U 20:30 bit će promocija magistara struke Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te će biti dodijeljene Rektorove nagrade za najbolja studentska znanstvena i stručna ostvarenja.

Ukupno će biti promovirana 334 studenta, 152 magistra struke i 182 prvostupnika.

Predhodni članakZapočela radionica Control of Dynamical Systems
Slijedeći članakNatječaj – stručni suradnik u Zavodu za mediteranske kulture