Ana Sršen, struč. spec. oec.

Ana Sršen – dojmovi nakon završetka studija:

„Sada, po završetku studija, mogu reći da je studiranje predivno razdoblje u životu. Moram priznati, na samom početku, kad sam upisala stručni studij Financijski menadžment, nisam mislila da će me područje financija toliko zainteresirati. Imala sam tu sreću da sam na Sveučilištu u Dubrovniku upoznala predivne profesore koji su mi nesebično prenosili svoja znanja. Uz takvo vodstvo nije trebalo dugo da shvatim kako sam na pravom putu.
Studiranje je zasigurno puno više od samog predavanja, polaganja ispita i upisivanja ocjena u indeks. Uloga Sveučilišta nije samo prenositi znanje i pripremanje za tržište rada – ono pomaže svakom pojedincu da se izgradi u odgovorniju osobu. To je razdoblje koje me učinilo puno zrelijom osobom. Ono što ovo ‘mlado’ Sveučilište čini posebnim jest činjenica da svojim prijateljskim pristupom studiranje čine ugodnijim. Uspjeh svakoga studenta jest uspjeh svih djelatnika Sveučilišta.
Sveučilište u Dubrovniku je moja preporuka svima onima koji su željni stjecanja novih znanja i iskustava kako bi sebi kreirali budućnost, u kojoj će bez bojazni moći zakoračiti na svoj prvi posao u struci.“

Predhodni članakIvana Čučuk, mag. oec.
Slijedeći članakBruna Papić, univ. bacc. nov. et rel. publ.