Antea Marić, dobitnica Rektorove nagrade

„Diplomski specijalistički studij Hotelijerstvo u potpunosti je opravdao moja očekivanja, ponajviše jer je studij usmjeren primarno na praktično usavršavanje.

Predavanja iz kolegija ispunjena su svakodnevnim i suvremenim primjerima, koje je lako shvatiti i primijeniti zbog pristupačnosti i motiviranosti profesora, koji nam svakodnevno prenose svoje znanje i vještine kako bismo što uspješnije završili fakultetsko obrazovanje. Rad u manjim skupinama i personaliziran pristup studentima – omogućuju nam razvoj kritičkoga razmišljanja i rješavanja brojnih situacija koje danas nepredvidivo turističko tržište nameće hotelskim kućama.

Kao pogodnost za studente, istaknula bih mogućnost da steknemo stručnu praksu u vodećim hotelima i turističkim agencijama. Pritom nadograđujemo stečeno znanje, pa tako iz prve ruke dobivamo informacije o trenutnim  turističkim trendovima.

Na kraju bih željela istaknuti da mi je iskustvo studiranja na studiju Hotelijerstva pokazalo kako se trud i upornost uvijek isplate. Jer, uz stečene vještine, znanja i kompetencije, sklopila sam i prekrasna poznanstva i prijateljstva za cijeli život.

S obzirom na to da je Dubrovnik jedna od najatraktivnijih europskih, pa i svjetskih destinacija, studij Hotelijerstva držim pravim izborom za sve one koji se u budućnosti vide u  svijetu turizma.“

Antea Marić

Predhodni članakNatječaj za upis u I. godinu prijediplomskih studija u akademskoj 2023./2024. godini
Slijedeći članakČetvrti Erasmus+ natječaj za studijski boravak, KA 131 2021., ljetni semestar ak. 2022/2023.g.