Treća zajednička konferencija o Kohezijskoj politici EU – poziv na dostavu sažetaka

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije zajedno s Europskom komisijom (DG REGIO) i Regional Studies Association (RSA Europe) održat će konferenciju “Treća zajednička konferencija o Kohezijskoj politici EU-a; Zeleno, digitalno, uključivo i pravedno: Kako Kohezijska politika može odgovoriti na nove teritorijalne izazove?” od 14.-16. studenoga 2022. u Zagrebu.

Događaj će okupiti sudionike iz akademskih krugova, europskih institucija i mjerodavnih tijela država članica s ciljem rasprave o budućnosti Kohezijske politike, o pokazateljima njezinog dosadašnjeg djelovanja te novim globalnim izazovima, a kako bi se učinkovito odgovorilo na sve potrebe i mogućnosti razvoja putem EU fondova i u sinergiji s ostalim EU instrumentima.

Na dostavu se pozivaju radovi na pitanja i teme koje će činiti osnovu za održavanje radionica, panela i rasprave na konferenciji.

Rok za dostavu sažetka od 500 riječi je 18. srpnja 2022., u okviru digitalne platforme web stranice RSA, a na kojoj su dostupne i dodatne informacije o samom događaju:

https://www.rsaeurope.org/event/3rd-cohesion-policy-conf/

Iznimka je Early Career Researcher Panel, s rokom za dostavu sažetaka od 200 riječi do 14. lipnja 2022. na:

office@regionalstudies.org

Informacije su ujedno dostupne i na web stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU-a:

https://strukturnifondovi.hr/treca-zajednicka-konferencija-o-kohezijskoj-politici-eu-a-zeleno-digitalno-ukljucivo-i-pravedno-kako-kohezijska-politika-moze-odgovoriti-na-nove-teritorijalne-izazove/

Predhodni članakKolege iz Egipta u posjetu Odjelu za primijenjenu ekologiju
Slijedeći članakPotpisan Ugovor o suradnji Sveučilišta u Dubrovniku i tvrtke Microsoft Hrvatska