Svečano obilježen početak nastave četvrte generacije studenata na poslijediplomskom doktorskom studiju „Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju“

Na zajedničkom sveučilišnom poslijediplomskom studiju Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu „Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju“ 8. i 9. prosinca je svečano obilježen početak nastave četvrte generacije studenata u akademskoj godini 2023./2024.

Prvi je to hrvatski doktorski studij iz područja digitalne ekonomije, na kojem studira više od 60 studenata iz 11 zemalja, od Singapura do Sjedinjenih Američkih Država.

Nastava je započela predavanjem prof. dr. sc. Maria Spremića o Digitalnoj transformaciji, dok su idućeg dana doktorande pozdravili rektor Sveučilišta u Dubrovniku Nikša Burum i prodekan za studijske programe Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Jakša Krišto koji su doktorandima istaknuli važnost ustrajnosti i predanosti na njihovom putu.

Predavanje o Trendovima digitalne ekonomije je održao stručnjak iz prakse, Tomislav Vračić- Direktor poslovnih programa za Središnju i Jugoistočnu Europu, Bliski Istok i Afriku tvrtke Microsoft, a doktorandi su također potpisali ugovore i dobili praktične  informacije o nastavi i studiju.

Predhodni članakBronca i srebro za studente Sveučilišta u Dubrovniku na Nacionalnom sveučilišnom prvenstvu u vaterpolu i plivanju u Vukovaru!
Slijedeći članakPridružite se humanitarnoj akciji STUDENTSKE RUKE DOBROTE – ZA LUCIJU