Prijediplomski studij Poslovna ekonomija smjer Međunarodna trgovina

 • O studiju

  O studiju

  Studijski smjer Međunarodna trgovina oblikovan je sa svrhom da se ponude oni nastavni sadržaji koji će studente osposobiti za rad u međunarodnoj trgovini i na komercijalnim poslovima u uslužnim i proizvodnim poduzećima u konceptu razvoja hrvatskog gospodarstva, te uključivanje u međunarodnu trgovinu.

  Program preddiplomskog studija Poslovna ekonomija, smjer Međunarodna trgovina polazi od potrebe tržišta rada iz znanstvenih disciplina trgovine i međunarodnog poslovanja, gdje se studenti specijaliziraju za upravljanje poslovanjem u suvremenome gospodarskom okruženju, distributivna u kojemtrgovina ima sve veće značenje će sveučilišni prvostupnici ovog profila u kojemnaći svoje zaposlenje.

  U suvremenome poslovnom svijetu mnoga poduzeća posluju globalno, zbog toga su profesionalci koji su upoznati s kultuloroškim i političkim različitostima, kao i s konkurentnošću te uvjetima na globalnom tržištu, vrlo traženi. S diplomom iz Međunarodne trgovine bit ćete spremni za izazove upravo na takvom suvremenom tržištu.

 • Trajanje studija

  Trajanje studija

  Preddiplomski sveučilišni studij Poslovnaekonomija, studijski smjer Međunarodna trgovina traje tri godine, ili šest semestara (180 ECTSbodova).

 • Zvanje koje se stječe

  Zvanje koje se stječe

  Po završetku preddiplomskoga studija student stječe akademski naziv sveučilišni prvostupni (baccalaureus) poslovneekonomije (univ. bacc. oec.).

 • Mogućnosti nastavka studija

  Mogućnosti nastavka studija

  Nakon završenoga preddiplomskog studija student može nastaviti studirati na diplomskom studiju.

carnet
studomat
merlin
e-učenje upute
vizual knjižnice
prvi_dan03
carnet
studomat
merlin
library
carnet
merlin
e-učenje upute
portal
vizual knjižnice
lapis