Oglasna ploča preddiplomski studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija

Otkazana predavanja i vježbe iz kolegija Talijanski jezik A1 i Talijanski jezik 1 –...

Dragi studenti, obavještavamo vas da su otkazana predavanja i vježbe iz kolegijia Talijanski jezik A1 i Talijanski jezik 1- drugi strani jezik u terminima:...

Ispitni rokovi – kolovoz i rujan 2021.

Objavljeni su pregledi ispitnih rokova za redovite ispitne rokove u kolovozu i rujnu 2020./2021. akademske godine. Pregled termina ispitnih rokova nalazi se u repozitoriju, u...

Ispitni rokovi – svibanj i lipanj 2021.

Objavljeni su pregledi ispitnih rokova za redovite ispitne rokove u svibnju i lipnju 2020./2021. akademske godine. Pregled termina ispitnih rokova nalazi se u repozitoriju, u...

Ispitni rok – ožujak 2021.

Objavljen je pregled ispitnih rokova za izvanredni ispitni rok u ožujku 2020./2021. akademske godine. Pregled termina ispitnih rokova nalazi se u repozitoriju, u izborniku: Ispitni...

Ivona Nardelli, studentica

"Iznimno mi je drago da ja, kao i mnogi budući studenti Sveučilišta u Dubrovniku, imamo priliku upisati studij u kojem je u fokusu turizam....

Obavijest studentima – 2. godina studija

1. kolokvij iz kolegija Gastronomija 1 održati će se u četvrtak 12. studenog 2020. u 14:00 sati.

Natječaj – državne stipendije „A“ kategorije za ak. 2020./ 2021. g.

A-stipendija-Natjecaj-za-dodjeljivanje-drzavnih-stipendijaPreuzmi Obrazac_prijave_A_stipendijaPreuzmi Pravilnik-o-dodjeljivanju-A-kategorije-dr-avnih-stipendijaPreuzmi Ugovor-o-dodjeli-drzavne-stipendije-A-kategorije-primjer-2019Preuzmi

3 godina – izmjene rasporeda nastave

Poštovani studenti, evidentirane su izmjene rasporeda nastave za 3. godinu studija te su dostupne u repozitoriju i na poveznici: https://www.unidu.hr/wp-content/plugins/quarascope/download.php?file=15624

UPISI U VIŠE I PONAVLJAČKE GODINE STUDIJA

NAPOMENA: S ciljem da se ispoštuju sve predviđene epidemiološke mjere i preporuke te izbjegnu bilo kakve rizične situacije svi upisi na Odjelu za ekonomiju...
  • Svi dokumenti
  • Dokumenti
  • Elaborat
  • Ispitni rokovi
  • Izvedbeni nastavni program
  • Odluke o uvjetima upisa
  • Raspored predavanja
  • Stručna praksa
  • Teme završnih radova
  • Upisi
  • Upisi u više i ponavljačke godine
  • Upute studentima za prijavu na portal za pregled elektroničke pošte
  • Upute za izradu završnih radova
Teme završnih radova u akademskoj godini 2021./2022. – Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija
Ispitni rok – studeni 2021. – preddiplomski studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija – 1. izmjena
Raspored nastave – Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija – zimski semestar 2021./2022.
Preddiplomski studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija – Izvedbeni plan nastave 2021./2022.
Upute za prijavu i korištenje studentske elektroničke pošte
Pravilnik o stručnoj praksi studenata Stručnih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju
Zamolba za priznavanje stručne prakse i Potvrda radnog iskustva
Upute o stručnoj praksi
Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o stručnoj praksi
Dnevnik stručne prakse
Pravilnik o izradi i javnoj obrani završnog rada
Izmjene i dopune Pravilnika o izradi i javnoj obrani završnog rada
Prijave teme završnog rada
Upute za izradu završnih radova
Odluka o obročnom plaćanju propisane participacije u troškovima studija
Odluka o participaciji u troškovima studiranja za studente posebnih kategorija
Odluka o participaciji u troškovima studiranja za redovite studente kojima Ministarstvo znanosti i obrazovanja ne subvencionira troškove studiranja
Pravilnik o priznavanju izvannastavnih aktivnosti studenata Sveučilišta u Dubrovniku
Vrijednost ECTS boda
Naknada za upis
Podaci za uplatu
Upisi
Elaborat studijskog programa
O studiju
carnet
studomat
merlin
e-učenje upute
vizual knjižnice
prvi_dan03
carnet
merlin
e-učenje upute
portal
vizual knjižnice
lapis
X