Oglasna ploča preddiplomski studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija

  • Svi dokumenti
  • Dokumenti
  • Elaborat
  • Ispitni rokovi
  • Izvedbeni nastavni program
  • Odluke o uvjetima upisa
  • Raspored konzultacija
  • Raspored predavanja
  • Stručna praksa
  • Teme završnih radova
  • Upisi
  • Upisi u više i ponavljačke godine
  • Završni rad
Popis tema završnih radova – 2020./2021.
Preddiplomski studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija – Izvedbeni plan nastave 2020./2021.
Raspored konzultacija – zimski semestar 2020.
Ispitni rok – studeni 2020.
Raspored nastave zimski semestar ak. 20./21.
Pravilnik o stručnoj praksi studenata Stručnih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju
Zamolba za priznavanje stručne prakse i Potvrda radnog iskustva
Upute o stručnoj praksi
Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o stručnoj praksi
Dnevnik stručne prakse
Pravilnik o izradi i javnoj obrani završnog rada
Izmjene i dopune Pravilnika o izradi i javnoj obrani završnog rada
Prijave teme završnog rada
Upute za izradu završnih radova
Odluka o obročnom plaćanju propisane participacije u troškovima studija
Odluka o participaciji u troškovima studiranja za studente posebnih kategorija
Odluka o participaciji u troškovima studiranja za redovite studente kojima Ministarstvo znanosti i obrazovanja ne subvencionira troškove studiranja
Pravilnik o priznavanju izvannastavnih aktivnosti studenata Sveučilišta u Dubrovniku
Vrijednost ECTS boda
Naknada za upis
Podaci za uplatu
Upisi
Elaborat studijskog programa
O studiju
carnet
studomat
merlin
e-učenje upute
vizual knjižnice
carnet
merlin
e-učenje upute
portal
vizual knjižnice
X