Oglasna ploča preddiplomski studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija

Antea Marić, dobitnica Rektorove nagrade

„Diplomski specijalistički studij Hotelijerstvo u potpunosti je opravdao moja očekivanja, ponajviše jer je studij usmjeren primarno na praktično usavršavanje. Predavanja iz kolegija ispunjena su svakodnevnim...

TERENSKA NASTAVA – AGROTURIZAM KONAVLE

Studenti studija Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija u sklopu terenske nastave, u Konavlima su posjetili 4 obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja su dio udruge Agroturizam...

Predavanje Darija Bijelića na temu “Digitalisation of service providers”

U petak, 11. studenoga, s početkom u 17 sati, na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju,  u okviru kolegija Management of tourist agencies i...

Studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju posjetili hotel Kazbek

Dana 26. listopada 2022. studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, studijskog programa „Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija“ u okviru kolegija Marketing u hotelijerstvu, nositeljice...

Dubrovačka gastronomija u sinergiji DEŠE Dubrovnik i slastičarnice Gianni

U sklopu posljednjeg sata nastave iz kolegija Gastronomija 2, pod vodstvom nastavnice Mirne Sarić, studenti 2. godine preddiplomskog studija Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija posjetili...

Gostujuće predavanje Antonije Medo – Rogač kao namirnica u slastičarstvu

U sklopu nastave iz kolegija Gastronomija 2, studentima 2. godine preddiplomskog stručnog studija Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija, gostujuće predavanje i radionicu o blagodatima rogača...

Gostujuće predavanje Katije Živković i Janje Benić – Izrada kruha s prirodnim kvascem

Studenti 2. godine preddiplomskog stručnog studija Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija u sklopu nastave iz kolegija Gastronomija 2 imali su priliku uživati u sve popularnijem...

Studenti Hotelijerstva, restoraterstva i gastronomije u posjeti Sunset Beach Dubrovnik

Studenti 2. godine preddiplomskog stručnog studija Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija u pratnji nastavnice Mirne Sarić, mag.nutr., proveli su sunčani četvrtak u razgledavanju profesionalne kuhinje...

Otkazana predavanja i vježbe iz kolegija Talijanski jezik A1 i Talijanski jezik 1 –...

Dragi studenti, obavještavamo vas da su otkazana predavanja i vježbe iz kolegijia Talijanski jezik A1 i Talijanski jezik 1- drugi strani jezik u terminima:...
  • Svi dokumenti
  • Dokumenti
  • Elaborat
  • Ispitni rokovi
  • Izvedbeni nastavni program
  • Kalendar nastave
  • Korisni linkovi
  • Obrasci za obranu završnog rada
  • Odluke o uvjetima upisa
  • Pravila studiranja
  • Pravilnici
  • Pravilnik o završnom radu
  • Prijava obrane rada i zapisnik o radu
  • Satnica izvođenja nastave za ljetni semestar
  • Stručna praksa
  • Teme diplomskih radova
  • Teme završnih radova
  • Upisi u više i ponavljačke godine
  • Upute studentima za prijavu na portal za pregled elektroničke pošte
  • Upute za izradu diplomskih radova
  • Upute za izradu stručnih radova
  • Upute za izradu završnih radova
Raspored nastave – 1.god. Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija
Raspored nastave – 2.god. Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija
Raspored nastave – 3.god. Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija
Ispitni rok – veljača 2023. – preddiplomski studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija
Odluka o uvjetima upisa u više godine preddiplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku (pročišćeni tekst)
Kalendar nastavnih aktivnosti – 2022./2023.
Priručnik za stručnu praksu studenata stručnih studija
Pravilnik o stručnoj praksi studenata Stručnih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju
Evidencija prakse – PREDDIPLOMSKI STUDIJ
Zamolba za priznavanje stručne prakse
Priručnik za studente za izradu i obranu završnih/diplomskih radova
Predložak za izradu završnog ili diplomskog rada
Obrazac – Prijava teme rada
Obrazac – Prijava obrane rada i zapisnik o radu
Pravilnik o izradi i javnoj obrani završnog/diplomskog rada na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju
Preddiplomski studij Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija – Izvedbeni plan nastave 2021./2022.
Upute za prijavu i korištenje studentske elektroničke pošte
Odluka o obročnom plaćanju propisane participacije troškovima studija
Odluka o participaciji u troškovima studiranja za redovite studente kojima Ministarstvo znanosti i obrazovanja ne subvencionira troškove studiranja
Odluka o participaciji u troškovima studiranja za studente posebnih kategorija
Odluka o uvjetima upisa u više godine preddiplomskih i diplomskih studija
Odluka o vrijednosti ECTS boda i participaciji u troškovima studiranja
Pravilnik o priznavanju izvannastavnih aktivnosti studenata Sveučilišta u Dubrovniku
Upisi
Elaborat studijskog programa
O studiju
Podaci za uplatu
X-ica i kulturna iskaznica
carnet
studomat
merlin
e-učenje upute
vizual knjižnice
prvi_dan03
carnet
merlin
e-učenje upute
portal
vizual knjižnice
lapis