Ante Mihaljević, student

„Osobno, mojim petogodišnjim iskustvom studiranja na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo, ispunila su se moja očekivanja iako je na početku studija bilo predrasuda i strahovitih dvojbi, ali zahvaljujući asistentima i profesorima, koji su cijelo vrijeme poticali moj rad, to je itekako doprinijelo u cijelosti mom u ukupnom uspjehu. Poradi toga mnogo sam im zahvalan jer su svaki trenutak bili dostupni i bez oklijevanja bi pomagali kada bih se našao u nedoumici.

Tijekom mojega studiranja stekao sam drukčiji i bolji način razmišljanja, i to u pozitivnom smislu, jer nas ovakva institucija čini odgovornim osobama kako bismo u budućnosti znanjem koje smo stekli, te sposobnostima i vještinama stvarali što bolje pretpostavke za vlastito konkuriranje na današnjem tržištu rada, kako u Republici Hrvatskoj, tako i u drugim europskim državama.

Kada bih opet mogao birati, moj izbor bi zasigurno bilo studiranje na Sveučilištu u Dubrovniku, gdje sam ne samo proveo lijepe dane i stekao najbolje prijatelje, nego i dobru propusnicu za život i rad.“

Predhodni članakLea Dražeta, studentica
Slijedeći članakAnte Livajić sudjelovao na seminaru Yugoslavia Revisited