Međunarodni studiji

Sveučilište u Dubrovniku pokrenulo je Double Degree sveučilišne diplomske studije u suradnji s prestižnim Sveučilištem u Palermu, prve takve studije u Hrvatskoj, čime je omogućeno našim studentima provođenje jednog semestra na
partnerskoj instituciji i stjecanje dvaju diploma – Sveučilišta u Dubrovniku i Sveučilišta u Palermu! Uspostavljeni su Double Degree sveučilišni diplomski studiji između diplomskih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju
Sveučilišta u Dubrovniku Ekonomija, Poslovna ekonomija, studijski smjer Marketing i Poslovna ekonomija, studijski smjer Turizam s jedne strane i diplomskih studija Sveučilišta u Palermu Laurea Magistrale in Scienze Economiche e Finanziare, Laurea Magistrale in Scienze Economico Aziendali i Tourism Systems and Hospitality Management u Italiji, s druge strane.
Studentima koji provedu jedan semestar i polože sve ispite na partnerskoj instituciji, omogućuje se stjecanje međunarodno priznatih diploma Sveučilišta u Dubrovniku i Sveučilišta u Palermu i veća konkurentnost na europskom tržištu rada.
Detaljnije informacije dostupne su u izborniku s desne strane.

Po završetku međunarodnih studija studenti dobivaju dvije diplome, i to: hrvatsku diplomu (UNIDU) i stranu diplomu (diplomu partnerske institucije).

  • Svi dokumenti
  • O Double Degree studiju - Sveučilište u Palermu
O studiju
Double Degree brošura
carnet
studomat
merlin
e-učenje upute
vizual knjižnice
prvi_dan03
carnet
studomat
merlin
library
carnet
merlin
e-učenje upute
portal
vizual knjižnice
lapis