Erasmus+ info dan u Stanici 50 Sveučilišnog kampusa

Služba za međunarodnu suradnju i istraživačke projekte Sveučilišta u Dubrovniku organizira još jedan Erasmus + info dan u utorak, 22. ožujka s početkom u 11:00 sati u Stanici 50 u Sveučilišnom kampusu. Svi studenti kojima zvuči zanimljivo studirati na nekom inozemnom europskom sveučilištu ili obaviti stručnu praksu u drugoj zemlji imaju se priliku informirati o svim mogućnostima i to u opuštenoj atmosferi, uz kavu!

Na Sveučilištu u Dubrovniku u tijeku je Erasmus+ Natječaj u svrhu studijskog boravka u akademskoj 2022./2023.g., a cilj Erasmus+ info dana je upoznati studente s procesom prijave, dokumentacijom koja je potrebna te mogućnostima odlaska na studijski boravak ili na stručnu praksu. Studenti koji su već bili dio Erasmus programa podijelit će svoj iskustva, dati praktične savjete i odgovarati na pitanja. Aktualni Natječaj je dostupan na poveznici: https://www.unidu.hr/natjecaj-za-mobilnost-studenata-u-svrhu-studijskog-boravka-u-okviru-erasmus-programa-u-akademskoj-2022-2023-godini/?cat=207.

Podsjetimo, u ljetnom semestru ove akademske godine na Sveučilištu u Dubrovniku studira ukupno 69 stranih studenata. Ovaj semestar donosi porast broja inozemnih studenata na Sveučilištu te dulji popis zemalja iz kojih oni dolaze i u odnosu na pretpandemijsko razdoblje. Studenti dolaze iz čak 16 zemalja; Poljske, Španjolske, Italije, Njemačke, Češke, Nizozemske, Austrije, Irske, Slovačke, Francuske, Slovenije, Kirgistana, Mađarske, Sjeverne Makedonije, Rumunjske i Rusije. Sada su ponovno na redu studenti Sveučilišta u Dubrovniku da odaberu svoju Erasmus destinaciju!

Predhodni članakCooperation Agreement between business-research centre CREDO and Scientific Centre of Excellence for School Effectiveness and Educational Management
Slijedeći članakPresentation of the book ‘Dalmatia. A century of historical and demographic changes (1815 – 1918)’