Natječaj/Javni poziv – suradnik na projektima MARLESS i INNOVAMARE

Natječaj/Javni poziv za

sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme s punim radnim vremenom s jednim suradnikom na projektima MARLESS i INNOVAMARE za područje tehničkih znanosti, polje strojarstvo u Laboratoriju za inteligentne autonomne sustave, Odjel za Elektrotehniku i Računarstvo, Sveučilišta u Dubrovniku – 1 izvršitelj na određeno vrijeme radi obavljanja istraživačkog rada na projektima INNOVAMARE: Blue technology – Developing innovative technologies for sustainability of Adriatic Sea i MARLESS – MARine Litter cross-border awarenESS and innovation actions financiranim unutar Poziva nadostavu projektnih prijedloga 2019 Strategic – InnovaMare Priority Axis:Blue innovation.

Potrebna znanja i vještine su: nelinearni dinamički sustavi, upravljanje kooperativnim decentraliziranim sustavima, iskustvo rada i upravljanja s mehatroničkim sustavima, iskustvo u prototipiranju pomoću 3D printera, programiranje u Python-u, C-u, MathWorks – Matlabu, ROS-u i Linux-u,, izvrsno poznavanje pisanog i govornog engleskog jezika.

Uz prijavu je potrebno priložiti: životopis, preslik diplome o odgovarajućoj stručnoj spremi odnosno akademskom stupnju, prijepis ocjena položenih ispita na studijima, te najmanje jednu preporuku.

Pristupnici mogu priložiti i drugu dokumentaciju, a posebno: prikaz znanstvene, nastavne i stručne djelatnosti, dokaz praktičnog iskustva i /ili rada u nastavi u odgovarajućem području, polju i grani, dokaz o poznavanju stranog jezika, nagrade i priznanja, potvrde o osposobljenosti ili usavršavanju u struci

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Prijave s dokumentacijom se podnose u roku od 8 dana nakon objave natječaja/javnog poziva na adresu: Sveučilište u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 29, 20000 Dubrovnik. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Predhodni članakNovi projekt na Sveučilištu – E+Slem – Entrepreneurial Self-Leadership Education through Virtual Training
Slijedeći članakSatnica izvođenja nastave za zimski semestar akademske 2020./2021. godine